Skocz do zawartości

Domena niewidzoczna w SERP

Columbeu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio zlecono mi w firmie zajęcie się pozycjonowaniem naszej witryny. Niestety pozycjonowaniem zajmowałem się do tej pory raczej przy okazji (tworzenie zaplecz, pisanie tekstów) i mam pewien kłopot.

Witryna firmy jest dość stara (około roku) jednak po wpisaniu w google nazwy domeny nie zwraca w SERP strony głównej. Zapytanie site:domena zwraca listę podstron domeny ale samej domeny głównej już nie. Oznacza to filtr czy strony nie zindeksowano czy po prostu powinienem skupić się na zdobywaniu linków do strony (z tego co mi powiedziano do tej pory dla tej domeny nie prowadzono żadnych działań pozycjonerskich).

Z góry dziękuje za odpowiedź

no i @5corpio wykrakał - masz <meta name='robots' content='noindex,nofollow' />

na stronie ;)))

i przy okazji zwróć uwagę na linki wewnętrzne (https://www.seoptimer.com/report/columb.eu/52f4dc1e56db7) - wszystkie są nofollow. Ktoś Wam na złość zrobił? ;)

=== więcej herezji o SEO piszę na blogu ===
Contexto - problem z pozycjonowaniem? zgłoś się do nas:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności