Skocz do zawartości

Pomoc dla mojej córki Oli w rehabilitacji

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli nie masz komu przekazać 1% z podatku to możesz wspomóc moją córkę Olę.

W tym wątku będę publikował cyklicznie informacje i apele.

Liczy się każda złotówka ponieważ koszty rehabilitacji idą w tysiącach złotych miesięcznie.

Facebook - polub i jeśli chcesz udostępnij

Strona www (w budowie)

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

Otrzymaliśmy dokumenty uprawniające nas do przeprowadzania zbiórek publicznych.

Jeżeli ktoś ma ochotę przekazać jakąkolwiek kwotę to poniżej podaję dane do wpłaty.

Z góry dziękuję za każde wpłacone 1 zł. Apel będę powtarzał cyklicznie ponieważ przed nami długa i kosztowna rehabilitacja.

Dolnośląska Fundacja Rozwoju Ochrony Zdrowia
Bank Pekao SA I Oddział we Wrocławiu
Nr 79 1240 1994 1111 0010 1861 8795

Tytuł wpłaty:

Darowizna na cele ochrony zdrowia "Bori"

Córkę można znaleźć w wykazie podopiecznych fundacji pod hasłem Bori:

https://www.dolfroz.pl/61/Podopieczni_fundacji.html

Cześć, daj info tutaj co i jak, uwierz mi ze nie każdemu się chce wchodzić na "fejca" ;) odezwę się do Ciebie wieczorem

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• 2 tygodnie później...

pan_igor ufundował na sprzedaż teksty

na pierwszy ogień 9 tekstów z frazą stomatolog w różnych odmianach - aukcja allegro

sqnbn i firma AIP Animates.pl ufundowali nam na sprzedaż 100 licencji sinooke oraz 60 unikalnych szablonów. Jeśli ktoś chętny zapraszam do kontaktu.

• 3 tygodnie później...

Pewnie jeszcze nie wszyscy z Was rozliczyli PIT.
W ramach przypomnienia możecie wspomóc rehabilitację Oli przekazując 1% z podatku.
Wypełniając pola w PIT.
KRS: 0000050135
CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI

Z góry dziękujemy :)

• 1 miesiąc temu...

GiełdaTekstów.pl postanowiła wspomóc nas w zbieraniu pieniędzy na rehabilitację mojej córki.

Możesz wspomóc akcje wstawiając na sprzedaż teksty na Giełdę Tekstów

szczegóły akcji: https://gieldatekstow.pl/strony/31,akcja.html

na sprzedaż domena endermologia.info, zarejestrowana w 2012 roku, w dniu dzisiejszym przedłużona na kolejny rok. Na stronie "śmieciowa blogowa" zawartość, teksty kupowane, robiona pod MFA, ale ostatecznie nigdy nie było na niej reklam, a posłużyła mi do nauki WP i eksperymentowania ze skórkami, wdrażanymi na innych moich stronach. Sprzedaż domeny, albo domeny i zawartości, jeśli komuś miałaby się przydać chociażby na jakieś zaplecze x-poziomu. Oczywiście wszystko na rzecz córki @bori79. Sprzedaję bez skórki, bo nie wiem i nie pamiętam, czy licencja pozwala na dalszą odsprzedaż. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o odpowiedzi w tym temacie z cytatem adresu domeny (bez aktywnego linka) i swojej propozycji. Nie ustalam ceny, to pozostawiam Waszemu uznaniu, ale pamiętajcie, że cel szczytny. Cesję (jeśli ktoś będzie zainteresowany) zrobię na rzecz osoby, która do dnia 8 czerwca 2014 do północy zadeklaruje najwyższą wpłatę. Ewentualna wpłata oczywiście od razu na konto, podane TUTAJ, po 8 czerwca 2014.

Jeśli istnieje lepsza forma aukcji, dajcie znać.

Jeśli do północy dnia 8 czerwca nie będzie żadnych ofert (proszę o niepisanie na PW w stylu "panie, spuść pan pinć złotych", w końcu to charytatywna akcja), zobowiązuję się do ponowienia licytacji za miesiąc, i tak do skutku, ewentualnie do cesji domeny na rzecz @bori79, jeśli tylko będzie zainteresowany, może zrobi z niej użytek.

Edit: Literówki

Jak nie będzie chętnych, wystawię na jakąś giełdę, chociaż wolałbym w pierwszej kolejności tutaj, bo może komuś się przyda. Nie wiem tylko, czy taka forma z publicznym podawaniem propozycji jest dobra. Może lepiej na priv, żeby nie ujawniać ewentualnego nabywcy.

Jeśli ktoś nie chce publicznie podawać propozycji, proszę o ewentualne propozycje na prawo@grupagestum.pl

Giełda miała dziś małe problemy mające swoje źródło w serwerowni. Wszystko już działa jak należy, dlatego zachęcamy szczególnie do dodawania tekstów na sprzedaż oznaczonych jako "AKCJA BORI" z których cały zysk, włącznie z prowizją Giełdy zostanie przekazany na rehabilitację.

Akcja zostaje przedłużona o jedną dobę, do 15.06.2014.

Zapomniałbym dodać: sponsor akcji Kulfik obiecał kupon o wartości 200 zł dla najaktywniejszego uczestnika akcji. Kupon do wykorzystania w sklep.kulfika.pl

bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności