Skocz do zawartości

Pomoc dla mojej córki Oli w rehabilitacji

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

DonPoster (donposter.pl) + 9mc abonamentu (w sumie 12 mc) - od 100zł, aukcja do końca 15.06.2014

SeoInstalator (seoinstalator.pl) - od 100 zł, aukcja do końca 15.06.2014

Licytacja w tym temacie - wystarczy podać nazwę programu i oferowaną kwotę.

Po wylicytowaniu wystarczy podesłać do mnie potwierdzene z przelewem: dane do przelewu tutaj.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To i ja coś od siebie dorzucę (ale zaznaczam, że nie będzie to dla wszystkich a jedynie dla usera, dla którego uznam, że mogę mu to zrobić).

Cena: 500 pln (potwierdzenie przelewu na fundację).

W zamian oferuję blasta na wybrane przez wygrywającego miejscówki (w sumie minimum 5k RD) - od profili na starych skryptach do których nikt nie dodaje, po własne zaplecze i księgi gości, gdzie nawet ręcznie nie można dodać wpisu, czyli 0 spamu ;)

Wykonam tylko 1 szt. Zainteresowanych zapraszam na PW.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blast został już zamówiony, więc wcześniejszy post jest już nieaktualny. Przelew pewnie pójdzie po wykonaniu usługi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Serdecznie dziękuję wszystkim za zainteresowanie !!!

Jutro dam jeszcze ogłoszenia.

Jak kogoś interesuje to Ola właśnie wczoraj rozpoczęła kolejny intensywny 6 tygodniowy turnus rehabilitacyjny.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Dołączam się do akcji, ze swojej strony oferuję sprzedaż domeny firmy4u.pl wraz ze skryptem - cena 500 zł - po wpłacie na konto i przesłaniu dowodu wpłaty przekazuje niezbędne dane do strony.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Dane do wpłaty:

Dolnośląska Fundacja Rozwoju Ochrony Zdrowia

Bank Pekao SA I Oddział we Wrocławiu

Nr 79 1240 1994 1111 0010 1861 8795

Tytuł wpłaty:

Darowizna na cele ochrony zdrowia "Bori"

Czas realizacji do 7 dni od przesłania potwierdzenia wpłaty.

Pozdrawiam,

Paweł

[Wykonam] ANALIZA WIDOCZNOŚCI - aktualne pozycje mobile/desktop, sezonowość, rankujące podstrony - 10 narzędzi (Ahrefs, Semstorm, Senuto, Clusteric, Rank Tracker, SE Ranking, Alli AI, Keyword Revealer, Ubersuggest, Google Ads)

Przepraszam za dociekliwość, ale ile % z wpłat otrzymujecie dla córy?

Kiedyś żona wykonała darowiznę dla córki koleżanki. Pośrednikiem była fundacja, która przekazała tylko 30% tej kwoty na konkretny cel. Trochę było przez to nerwów...

Jeśli wszystko to spoko, jeśli jednak jest podobnie to nie ma innego sposobu na wykonanie wpłaty bezpośrednio, na fakturę?

Nie zrozum mnie źle.

O_o

Zdecydowaną większość otrzymujemy na rehabilitacje.

Koszt obsługi subkonta wynosi 2,5% ale z tego co pamiętam dla wpłat powyżej 5000 zł.

Mniejsze wpłaty w całości są przekazywane na rehabilitacje.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności