Skocz do zawartości

Pomoc dla mojej córki Oli w rehabilitacji

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

Twórca kompleksu programowego XseoN oddaje do licytacji jedną pełna licencje na cały kompleks ( XseoN, XPCP, Xtwi). Abonament przez rok gratis.

Ja ze swojej strony oferuje szkolenie online ok 2h z obsługi tego kompleksu + instalacje i konfiguracje na serwerze (komputerze) osoby która wygra licytacje, + konfigurację API proxy w XPCP na zewnętrznym serwerze Linux.

Termin szkolenia ustalimy z wygranym w dogodnym dla nas dwóch terminie.

Bardzo prosiłem by osoby bardzo początkujące w tematach SEO softów o nie licytowanie, bo nie będę mógł w 2 h nauczyć jeszcze podstaw.

Tak jak soft obecnie kosztuje 180 USD (540 zł), a podobne szkolenie dla użytkowników XseoNa ja robiłem za 500 zł netto.

Licytacje zaczynamy od 800 zł brutto, aby uniknąć ofert typu "100 zł".

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomóżcie "wykopać" informację o aukcji Giełdy Tekstów, klikając na poniższej stronie przycisk "wykop". Niech jak najwięcej osób dowie się o akcji :)

https://www.wykop.pl/link/2025690/akcja-charytatywna-gieldy-tekstow-pomoz-olence-dziewczynce-z-wada-mozgowia/

Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział o akcji charytatywnej Giełdy Tekstów, to wklejam poniżej link z dokładnymi szczegółami. Zachęcam zwłaszcza do kupowania gotowych tekstów z bazy, które pojawią po wpisaniu w wyszukiwarkę hasła "akcja bori". Cały dochód uzyskany ze sprzedaży tak oznaczonych tekstów zostanie przeznaczony na rehabilitację Oli :)

"Zysk ze sprzedaży tak oznaczonych artykułów zostanie w całości przekazany na rehabilitację. Zarówno zarobek Autora jak i prowizja Giełdy."

https://gieldatekstow.pl/strony/31,akcja.html

• 2 tygodnie później...

Ola poszła kimać w czasie rehabilitacji, Pani rehabilitantka robi co może żeby ją obudzić :)

Za nami 4 tygodnie intensywnego turnusy, zostały jeszcze 2.

Czekam na rozliczenie z fundacji. Poinformuje o zebranych kwotach.

10442375_292178807629140_703745576866309

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

W nawiązaniu do tego wpisu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/190590-pomoc-dla-mojej-corki-oli-w-rehabilitacji/#entry1350299

Domena endermologia.info wystawiona na giełdzie. Jeśli cena (1000 zł) w waszej ocenie przesadzona, proszę o komentarz (chociaż w zeszłym roku miałem propozycję jej kupna za tysiaka właśnie, ale wtedy myślałem jeszcze, że do niej wrócę). Jeśli będzie ktoś zainteresowany, cena podlega negocjacji, całość środków i tak na rzecz @bori79 i jego córeczki. Wystawiam fakturę VAT, sprzedam za przelew w kwocie netto, kwotę VAT biorę na siebie.

Edit: @bori79 oczywiście dostanie kwotę brutto (1230 zł albo kwotę brutto od kwoty netto, zaproponowanej przez Ciebie). Kupujesz domenę - robisz przelew netto na konto wskazane w tym temacie, ja robię przelew VAT. Fakturę dostajesz na pełną kwotę brutto.

W zamian za przelew uzgodnionej kwoty na konto fundacji wykonam drobne prace seo:

-teksty z synonimami do katalogów

-teksty różnej jakości na zaplecze

-teksty do precli

-dodam strony do wskazanych katalogów

-dodam wartościowe komentarze na blogach powiązanych tematycznie ze stroną docelową

-strony zapleczowe na darmowych platformach blogowych

Kontakt na PM

Teksty z zakresu budownictwa

W nawiązaniu do tego wpisu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/190590-pomoc-dla-mojej-corki-oli-w-rehabilitacji/#entry1350299

Domena przeceniona na 500 zł. Może się komuś przyda, razem z zawartością, albo sama domena.

TU adres do giełdy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności