Skocz do zawartości

dziwne dziwne dziwne

pabart

Rekomendowane odpowiedzi

Ano mam se taki problem

w wynikach wyszukiwania dla frazyagencja reklamowa nie znajduje swojej stronki ani na pierwszej stronie wyszukiwania ani na drugiej ani na trzeciej

jednak gdy bedac na trzeciej stronie wracam z powrotem na druga to pojawia sie moja stronka

agencja reklmowa bezobaw

mozecie sprawdzic czy u was jest tak samo ewentualnie wyjasnic mi skad sie to wzielo ??

pozdrawiam

pabart

a i jeszcze jedno wlasnie zauwazylem ze ten problem dotyczy 3 ostatnich linków na drugiej stronie ...czyzby to mialo zwiazek z przesunieciem wynikow wyszukiwania po ostatniej modernizacji ???

agencja reklamowa BEZobaw multimedia to nasze drugie imie....

Noclegi w Krakowie zapraszamy do Krakowa

Sklep zoologiczny wszysko dla psa i kota

wynika z tego ze miejsca pomiedzy 17 a 20 wynikach wyszukiwania wylatuja bo googlas wrąbał wyniki wyszukiwania dla agencja reklamowa warszawa a mnie to osobiscie sie nie podoba bo jestem z Krakowa :D;):D no coz nie pozostaje nic innego jak albo sie podciagnac w gore albo spasc w dol

agencja reklamowa BEZobaw multimedia to nasze drugie imie....

Noclegi w Krakowie zapraszamy do Krakowa

Sklep zoologiczny wszysko dla psa i kota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności