Rabus Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Od dłuższego czasu kombinuję z pozycjami reklam, ale nadal nie mogę uzyskać CTR na poziomie mojej drugiej strony, o praktycznie identycznej tematyce. CTR waha się w okolicach 0,4%, gdy na minecraft.pl mam po 3-4%, przy prawie identycznym ułożeniu reklam... Serwis to https://bukkit.pl/, stoi na xenforo, i zacząłem się też zastanawiać, czy to nie właśnie wina skryptu albo nadal ustawienia reklam... Portal Minecraft Silnik Craftbukkit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Wszystko może mieć wpływ nawet kolory... Na stronie wisu masz zupełnie inne układy Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Reklamy, to jedyne nasz źródło dochodu" . Za coś takiego od Google Adsense dostaniesz bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabus Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nie dostałem przez 3 lata, nie dostanę dziś. Nie dostałem również przy zmienianiu z konta firmowego na prywatne, kiedy strona była ponownie weryfikowana pod względem poprawności z regulaminem, więc widocznie akurat ta wiadomość nie łamie zasad google'a Portal Minecraft Silnik Craftbukkit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ten tekst łamie zasady. Zdarzają się osoby, które mają strony od samego początku istnienia Adsense,a bana dostały w zeszłym roku. Prędzej lub później, ktoś się zorientuje i będzie koniec zabawy. Za coś takiego dostaniesz bana na całe konto. Jaka jest różnica między pokazaniem takiego tekstu wszystkim, a pokazaniem tego tekstu tylko tym, którzy blokują reklamy. ? Z drugiej strony można się zastanawiać, czy przypadkiem, ten komunikat nie jest przyczyną właśnie niskiego CTR . Ten tekst zdecydowanie dostarcza tobie nieprawidłowych kliknięć, a co za tym idzie, może to bezpośrednio wpływać na CTR. W przypadku nadmiaru przypadkowych kliknięć, bardzo często Google obniża CTR lub CPC. Na takich stronach także, blokowane są najlepiej płatne reklamy. Oni wiedzą, że pojawiają się przypadkowe kliki, ale nie wiedzą co jest przyczyną takiego stanu rzeczy i wtedy najczęściej obniżają zarobki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 del "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabus Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dodałem reklamę w postach i przesunąłem reklamę po prawej, zobaczymy co z tego będzie Portal Minecraft Silnik Craftbukkit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.