Tler Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ostatnio usunęli mi bez uprzedzenia konto w linuxpl, z którego korzystałem wyłącznie czasem wypłacając drobne środki z pp, a po kontakcie zaczęli kręcić - jedna osoba pytała czy pamiętam ile było na koncie i że nie można przywrócić konta, a ktoś inny z supportu stwierdził że widzi to konto i środki. Ostatecznie nie powiedzieli dlaczego skasowali konto. Czy ktoś jeszcze miał takie przygody z ich programem partnerskim? Może to jakaś masowa akcja albo powtarzający się błąd, bo nie widzę innego powodu. Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Mi konta nie skasowali pod PP. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tler Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Czy ktoś czasem jeszcze od nich coś wypłaca? Teraz sobie życzą rachunek, bo muszą odtrącić podatek od środków (nigdy tego nie było) - czy to tylko u mnie, czy też ktoś się z nimi tak rozlicza? Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Rachunek normalna rzecz jeśli nie możesz wystawić FV. No, ale ta firma elegancko by się zachowała, gdyby Ci taki rachunek sporządziła - przynajmniej mieli by po swojemu - a tak będziesz 10 razy zmieniał detale. Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.