Skocz do zawartości

IO w Soczi

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

Stoch = 2 złote medale

Przecież mówiłem... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No, Polska troche zarobi na tych igrzyskach, sa im dałem zarobić... na akcyzie :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W Polakach jest jeden problem. Nie są nigdy stałymi fanami. No dobra, w większości. Kibicujemy wtedy gdy ktoś wygrywa, a gdy komuś się noga powinie na ważnych zawodach to zawód wśród ludności jest tak duży, że rzucają hejtami. Po kolejnej wygranie Ci hejterzy przeradzają się w fanów i tak koło nienawiści połączonej miłością i uwielbieniem się zamyka.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Jacek nie genaralizuj. Ja się interesuję żużlem i od lat jeżdżę kibicować drużynom z którymi mnie nic nie łączy (miejsce urodzenia, zamieszkania). I jestem z moimi idolami również wtedy gdy idzie gorzej.

Tymczasem cieszmy się z tego co jest bez durnego (sorry) poszukiwania "drugiego dna". Jest bardzo dobrze a igrzyska (organizacyjnie) "na oko" bardzo mi się podobają!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W Polakach jest jeden problem. Nie są nigdy stałymi fanami.

Ja jestem stałym i zagorzałym fanem pływania i boksu. niezależnie czy Polacy wygrywają czy nie.

Nie mów nigdy, nigdy. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W Polakach jest jeden problem. Nie są nigdy stałymi fanami

Ja byłem fanem naszej reprezentacji w piłkę nożną i chociaż ich zarobki stale rosną już nie jestem więc nie generalizuj .

Swoją drogą powinni zaprosić naszych kopaczy na transmisję dekoracyjna naszych olimpijczyków - niech zobaczą ile człowiek jest w stanie z siebie dać żeby godnie reprezentować ojczyznę i ile radości mogą dać rodakom takie chwile. Medaliści ( złoci ) za medal dostają od PKOL około 140 tys zł - więcej zarabiają kopacze za NIE WEJSCIE do mistrzostw świata a sam udział :)

A trzeciego zdania kolegi Jacka to już nie łaska zacytować?

W Polakach jest jeden problem. Nie są nigdy stałymi fanami. No dobra, w większości.

O sezonowości kibicowania Polaków nie ma co dyskutować, bo to fakt, ale "na szczęście" to nie tylko polska przywara. W innych krajach jest dokładnie to samo.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Ja już przegrałem 2 litry wódki, flaszka za każde złoto, nie chodzi o sceptyczne podejście, doceniam sukces tych sportowców, ale byłem optymistą prosty przykład panczeniści (my 40 milionowy naród zero torów dostosowanych do takiej dyscypliny, Holandia znacznie mniejszy i takich miejsc posiada około 20stu i w planach jeszcze kilka;)

Ogólnie całkiem przyzwoicie 4 złota choć i tak prym wiodą wiadomo

5e20ddf1b13e.gif

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Ale trzeba zauważyć, że to i tak największe osiągnięcie Polaków na igrzyskach olimpijskich. Nie powinni się smucić, lecz cieszyć. Aby czwórka zawodników znajdowała się blisko pierwszej dziesiątki, to niesamowite.

Możliwe, że już niedługo Polska drużyna będzie, jak dawniej Austria, która po zbudowaniu dobrej kadry przez wiele lat uzyskiwała złoto...

Liczymy na to....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności