Skocz do zawartości

[Ankieta] Dominujące anchory

Trotyl

Dominujące anchory  

190 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ achora najczęsciej stosujesz przy swoich BL'kach?

• brandowy
      9
    • EM
      19
    • EM niszowe z zawartością głównych słów
      7
    • przypadkowe z zawartością głównych słów
      2
    • przypadkowe
      5
    • inne
      7
    • EM + brand
      23
    • generyczne czyli "Tutaj, polecam, kliknij, idź, więcej... " itd
      4
    • URL i domena
      45

Rekomendowane odpowiedzi

jak to z każdą metodą naciągania wyników G, jest dobra, do momentu gdy nie stosuje ją 95% lemingów.

W przypadku anchorów jest chyba odwrotnie, trzeba się jak najmniej wychylać? Teraz już się wyłonił ładny trend...

nihil fit sine causa

EM - Exact Match to w kontekście SEO linkowana fraza, która ma ścisłe dopasowanie do słów kluczowych w treści linkowanej strony. Czyli jeżeli linkujemy na frazę "opony warszawa" i na linkowanej stronie w treści lub tytule występuje ciąg znaków "opony warszawa" to to jest fraza Exact Match. Jeżeli natomiast linkujemy na frazę "opony warszawa" a w treści strony jest "opon warszawa" to taki link nie jest już exact match.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Ja stosuję coś co wszyscy jak im mówię nazywają: "o cholera - przecież Ci strona od razu poleci" w skrócie ocpcsorp czyli np. 3 słowa kluczowe i 100% tylko te 3 słowa kluczowe. Tutaj mam loterię - jak domena nie jest blokowana na starcie to wchodzi wszystko pięknie a wylatuje może 30% z tych domen, które weszły. Reszta się trzyma pięknie :) Przy czym nie jestem pewnien, czy te 30% wylotek to z powodu 100% EM, czy z jakiegoś innego powodu - nie do sprawdzenia.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

PO wynikach ankiety śmiem twierdzić, że to się szybko zmieni ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności