Skocz do zawartości

Problem z indeksacją wpisów

Rekomendowane odpowiedzi

ok, rozumiem, czyli wszystko powinno być w "normie" zakładając że robots.txt etc jest ok to możliwe że coś z canonicalem , sprawdź ściezki lub zobacz pochodne canonicala .

Ale bywa tak że czasami algorytm bierze na celownik stronektóra generuje wiele podstron np - czy to jest strona wielotematyczna ?

Czasami pomaga umieszczenie "medium" tak aby strona dała dodatkową wartośc dodaną ...

Strona na bank jest zaindeksowana, kiedy spełnisz warunki zobaczysz że url jest tam od dnia w którym wysłaleś PING.

a więc. nie do końca mogę ci Pomóc bo nie wiem czy umiem , z doświadczenia wiem że może być tak jak pisze wyżej, nie wiem też o co chodzi z tym błędem szablonu - szukałem na forum klakieruf ale nie widziałem wątku nei odnalazłem ...

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności