Skocz do zawartości

[sprzedam] serwis internetowy Notkaprasowa.pl

Vincenzo5

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam serwis Internetowy notkaprasowa.pl

Serwis może stać się stałym źródłem użytkowników oraz w rezultacie klientów dla każdej agencji marketingowej lub public relations.

W 2010 roku stworzyłem na nim platformę, na której oferowałem usługę tworzenia i wysyłki notatek prasowych do dziennikarzy.

Przez pierwsze dwa lata wysłałem 120 materiałów prasowych, jednak w 2012 roku wyjechałem do UK, wyspecjalizowałem się w działaniach SEO PR i zrezygnowałem z działań na polskim rynku.

Witryna notkaprasowa.pl jest dobrze wypozycjonowana, mimo tego, że nie zajmowałem się nią - w dalszym ciągu odwiedza ją do od 1 do 1.5 tysiąca osób miesięcznie. Jest to ruch organiczny na frazy związane z public relations.

W zdjęciach są screeny z narzędzia analitycznego;

1. odwiedziny od początku istnienia serwisu

2. odwiedziny od początku roku 2014

3. frazy, na które wchodzą użytkownicy z ostatnich 3 miesięcy

Serwis jest stałym źródłem użytkowników zainteresowanych działaniami public relations. Przez ostatnie cztery lata do newslettera zapisało się ok. 1.4 tysiąca osób. Część z nich to moi byli klienci, a część to mali przedsiębiorcy zainteresowani PR-em. Do 2012 w newsletterze były porady dotyczące public relations, jednak od dwóch lat nic na tę liste nie wysyłałem.

Rachunek wystawię z mojej firmy zarejestrowanej w UK.

link do aukcji na allegro od 4900 pln : klik

dane: Marcin Janicki Internet Marketing Freelance

19 Juniper Drive

High Wycombe

HP12 3LT

UK

tel. +44 7429323725

marcin@spinaker.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności