Skocz do zawartości

SeoPraca.pl - proszę o ocenę

www.SeoProgramista.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zrobiłem stronę z ogłoszeniami dla osób które zajmują się SEO.

Strona jest w pierwszej wersji i ma minimalną funkcjonalność (tylko dodawanie ogłoszeń).

Wygląd jest jaki jest - prosty i darmowy boostrap.

Stronę można rozwijać ale czy warto?

Oczywiście mam świadomość, że stron z ogłoszeniami jest mnóstwo.

Proszę o ogólną ocenę pomysłu.

Czy jeśli chciałbyś się ogłosić pod względem SEO to skorzystał byś z portalu SeoPraca.pl?

Jeżeli nie z tego portalu to z jakiego?

PiO króluje pod tym względem więc proszę podawać inne portale :)

Namiary na stronie:

https://www.seopraca.pl

Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie odpowiedzi, nawet te negatywne :)

plagiaTOM.pl jest najdokładniejszym programem antyplagiatowym. Sprawdź swoje teksy antyplagiatem.
Seo Plagiat chroni unikalność tekstów Twojej strony. Zabezpiecz się przed plagiatami.
Seo Proxy - przy pomocy programu okienkowego możesz uzyskać nielimitowaną ilość google proxy :)

Stronę można rozwijać ale czy warto?

W takim wydaniu jak obecnie to na pewno nie. Dorzuć jeszcze z dwie reklamy AS na indeks będzie lepiej wyglądać.

Nie wiem jak można takie coś dawać do oceny, bo to się nadaje do działu KOSZ :nie_powiem:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności