Skocz do zawartości

Wardęga surowo ukarany...

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież dobrze wiesz, że nie o to chodzi, to po co trolujesz ?

Ja nie troluje ale chyba ty nie rozróżniasz wartości życia ludzkiego od życia żyrafy więc zacytuję :

Jeśli stawisz na szale życie człowieka i żyrafy to Twoje prawo oczywiście, tylko dla mnie to zupełnie nie porównywalne wydarzenia.

dla mnie to zupełnie nie porównywalne wydarzenia.

Życie to życie, oba równie cenię.

więc może wyjaśnisz ...czemu się oburzyłeś gdy napisałem ;

Swoją matkę i zyrafę ?

Dziwny jesteś.

Wystarczyłoby, aby konto Adsense miałby na inną osobę i już oficjalnie nie ma "żadnych dochodów". :>

Przecież dobrze wiesz, że nie o to chodzi, to po co trolujesz ?

Chodzi o to, że nie podszedłbym sobie ot tak do żyrafy i do niej strzelił, "bo to tylko żyrafa".

Wiadomo, że zabicie żyrafy jak i człowieka jest złe, szkodliwe społecznie i należy się kara przewidziana w ustawie karnej, ale należy uznać też że zabicie człowieka jest bardziej szkodliwe społecznie od zabicia żyrafy. Traktowanie tych czynów na równi jest co najmniej dziwne, bo dałbyś komuś dożywocie za zabicie żyrafy?

Pewnie co innego miałeś na myśli niż my tu piszemy, ale taka myśl wynikała z Twoich początkowych postów. :)

Proszę jak w niektórych zazdrość i zawiść się odzywa. Nagle większość nie lubi filmów, twierdzi że żywa kopia remiego i chcą żeby go ukarać.

To że was Google ukarało za kopiowanie tekstów to nie znaczy że wszyscy mają być karani za kopiowanie .....

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Proszę jak w niektórych zazdrość i zawiść się odzywa. Nagle większość nie lubi filmów, twierdzi że żywa kopia remiego i chcą żeby go ukarać.

Nie chodzi czy ma filmiki dobre czy złe, chodzi wyłącznie o fałszywe wezwanie policji. Został za to słusznie moim zdaniem ukarany czemu napisałem wyżej. Jego głupia zabawa w konsekwencji mogla kosztować kogoś życia.

Kseroboy w marnym wydaniu i zgadzam sie z MaxPanem w tym czasie mogliby sie przydac gdzie indziej.

A niebawem dostanie w koncu w jape od kogoś komu sie żarciki nie spodobają i bedzie prosił policje o pomoc...

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności