Skocz do zawartości

Zakazane czy dopuszczalne strony

jamaki

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kilka stron, które są poświęcone radnkom i uwodzenia kobiet tj gdzie spotkać się z kobieta, jak poznać kogoś przez internet itd. Nie ma w tych stronach zdjęć, wulgarnych treści, strona pojawia się w wynikach jak włącze filtr dla doroslych i zdaję się że nie ma podstaw aby sądzić żeby google nie zbanowało mi konta.

Z drugiej jednak strony czy dziecko 10 letnie mogło by czytać takie treści? - jak mówi regulamin google.

Jak sprawdzić i gdzie jest granica tego czy dana strona nadaję się do dodania jej go google AdSense aby nie dostać od nich bana?

Moim zdaniem, patrząc na listę widoczną tutaj:

https://support.google.com/adsense/answer/48182?hl=pl

nie ma chyba przeciwwskazań -- zakładam, że Twoja strona nie ma charakteru "tylko dla dorosłych".

Tylko że uwodzenie kobiet i randki są nie jako naznaczone z racji tematu treścią dla doroslych. Powiedzmy od lat 16.

Temat jest sliski. Czy google by odrazu zbanowało by konto czy w takim przypadku dało ostrzeżenie o zmianie treści czy też usuniecia reklam, bez bana.

Jeśli sądzisz, że ktoś powie Ci "mam taki sam serwis, Google nie dało mi bana, wstawiaj reklamy i Ty", a Ty na podstawie tego chcesz wyciągnąć jakiekolwiek wiążące wnioski, to powiem tak -- nie idź tą drogą.

Raz, że nikt Ci tak nie napisze, bo nikt się nie odważy w takiej tematyce powiedzieć jednoznacznie "dobra/niedobra".

Dwa, że nawet jak ktoś inny ma reklamy na takiej stronie, to nie oznacza, że Ty za to nie możesz dostać bana.

MOIM ZDANIEM nie ma dużego ryzyka, jeśli nie masz w tym serwisie treści dla dorosłych (czyli golizny, artykułów o seksie, itd.). A to, że takie artykuły kieruje się do użytkowników w wieku powiedzmy 16+ nie ma żadnego znaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności