Skocz do zawartości

Marketing Szeptany a efekty SEO

rafi85

Rekomendowane odpowiedzi

Marketing szeptany robi się nie dla TOP1, a dla zwiększenia ruchu tematycznego, zwiększenia rozpoznawania brandu, lub dla zniwelowania negatywnych opinij o produkcie, firmie, marce. Oczywiście można to robić i tak aby uzyskać odwrotny efekt.

pytanie jaka branża, jakie cele chcesz osiagnać, jaką marke reprezentujesz

można zarówno zwiększać wizerunek jak i kierować ruch np na aukcje internetowe - właśnie ostatnio robie cos takiemu klientowi i jak sam powiedział zwiększa mu się oglądalność aukcji a tym samym na aukcjach odnotowuje wzrost sprzedaży po chwilowej stagnacji jaka miał, a chciał już zrezygnować z allegro

wszystko zależy od metod jakie sie stosuje do tego typu działań

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Chciałem was zapytać czy są z tego jakies efekty ? opłaca się w to inwestować ?

Zeby były efekty w pozycjach to trzeba by było z pare tysięcy postów zdobyć ale nie na jednym forum, szeptanka to nic innego jak inna forma reklamy dobrze zrobiona przynosi lepsze efekty jak pozycjonowanie

Marketing internetowy dla firm

dobrze zrobiona przynosi lepsze efekty

a taka https://www.forum.opt...kopi-z-wynikow/ zle zrobiona co przynosi?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności