Skocz do zawartości

Jak to jest z tymi tagami h1 h2 h3 h4 h5

Krzysztof_kf

Rekomendowane odpowiedzi

Po dłużej weryfikacji źródeł w google oraz na forum, do końca nie jestem poinformowany jak powinno się prawidłowo je stosować. Wiem że te znaczniki są bardzo ważnym czynnikiem pod kątem optymalizacji witryny. Tutaj mam do was tak naprawdę dwa pytania, a mianowicie.

- Przypuśćmy jestem na jakiejś stronie i wykorzystuje właśnie te znaczniki np. h1 potem od razu przechodząc do znacznika h3. Czy w tym przypadku jest to prawidłowy sposób, omijając znacznik h2.

-Drugie pytanie chodzi o kolejność znaczników na danej stronie. Przypuśćmy wejdę w źródło strony i znaczniki wszystkie w pełni wykorzystałem h1, h2, h3 itp, itd. Ale w źródle strony wykazuje mi że jest w pierwszej kolejności użyty znacznik h1 potem h3, h4 a na koniec h2. W ten sposób chyba jest to złe rozwiązanie pod kątem optymalizacji co o tym sądzicie.

.

Czyli kolejny artykuł z serii: Wiemy, że nic nie wiemy :blink:

Nie. Kolejny wpis o tym, że nie przeczytano artykułu ze zrozumieniem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie.

Jeśli chodzi o filozofię, to owszem, ale po godzinach i w ramach hobby. Kto trochę "posmakował" tematu ten wie, że bez wzgledu na odpowiedź i tak każda bedzie dobra.

Immanuel Kant, Georg Hegel, Søren Kierkegaard...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności