Skocz do zawartości

Od artysty do e-przedsiębiorcy

karlcacao

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Napisałem taki tytuł, aby więcej osób tutaj zajrzało :).

Chciałem pozyskać praktyczne umiejętności i się trochę przebranżowić bo artystom trudno na rynku.

Założyłem stronę, którą chciałbym zmonetyzować. Potrzebuje wiedzy na ten temat, dlatego będę pilnie śledził wpisy bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek.

Nie będę spamował i nie napiszę co to za strona.

Pochwalę się, że zrobiona przez lamę, w ciągu 4 mc od założenia odwiedziło ją 72 000 uu i mam ponad 4 000 zarejestrowanych. Aby mój projekt nie upadł, chciałbym go spieniężyć.

Taki oto jest cel mojej rejestracji. Wiedza, wiedza jeszcze raz wiedza i współpraca :)

Pozdrawiam wszystkich.

Witaj.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Gratuluję portalu i powodzenia!

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności