Skocz do zawartości

Xann w TOP10 według Interaktywnie.com

Paq

Rekomendowane odpowiedzi

Interaktywnie.com po raz czwarty przygląda się przychodom, zyskom i stratom rodzimych przedsiębiorstw. W naszym obszernym raporcie zestawienie firm z branży interaktywnej, prognozy na rok 2014 oraz najlepsze case study. [...] Na początku tradycyjnie nasz raport przedstawia zestawienie przychodów, zysków i strat agencji. Agencje interaktywne podzieliły się z nami swoimi wynikami finansowymi. W tym celu, została wysłana prośba o wypełnienie ankiety. Udało nam się stworzyć dwie obszerne tabele.

Źródło: Raport Interaktywnie.com: Agencje interaktywne

TOP 8 w Polsce: "Xann Internet Solutions" według wyników finansowych agencji interaktywnych 2012 przez Interaktywnie.com.

Ranking opracowany na podstawie ankiet, dlatego nie ma w nim wielu innych spółek z branży interaktywnej, ale Xann'owi i tak pozostaje szczerze pogratulować wyników :)

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Przyłączam się do gratulacji :)

P.S. Nie wiem jak się przeprowadza tego rodzaju raporty ale opieranie się na dowolnie wypełnionych ankietach może budzić wątpliwości co do dokładności tego zestawienia.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie wiem jak się przeprowadza tego rodzaju raporty ale opieranie się na dowolnie wypełnionych ankietach może budzić wątpliwości co do dokładności tego zestawienia.

Raport został przeprowadzony na podstawie ankiet i przesłanych wyników finansowych przez zainteresowane firmy.

W miarę wiarygodną informacją jest porównanie wyników finansowych rok do roku. Dlatego należy wstrzymać się z gratulacjami. :)

PS. To tez jest forma reklamy. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie ma co zazdrościć - to wyniki za 2012 - Xann już pewnie zdążył kasę przewalić :D

PS. Co dziwne, dobre firmy mają 3x niższy zysk od przychodów. Niektóre mają 16x, 20x i nawet aż... 60x - to efekt dużych inwestycji czy kiepskiego zarządzania?

Gratulacje Xann :)

Ale czy zazdroszczę ? Pieniędzy na pewno ale nie zapominajmy że Xann rozwijał firmę latami . Na pewno wymagała wielu wyrzeczeń i poświęceń. Jeszcze kilka miesięcy temu Xann miał w awatarze fotę młodego grubawego gościa a teraz na G+ starszego siwiejącego poważnego faceta. Poza tym nadal udziela się na forum dając rady młodszym i mniej doświadczonym zatem to gratulacji należy dodać DZIĘKUJEMY XANN !!

@up, dziękujemy głównie za informacje o Jedynym Słusznym Systemie ;) Jest kilka innych osób na PiO, które mniej skupiają się na reklamie swoich usług a bardziej pomagają nowym.

e: literówka.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nic tylko się cieszyć :D , teraz Tomek nie będzie się mógł wymigać od stawiania kolejki na spotkaniach bo na biednego nie trafiło :D

starszego siwiejącego poważnego faceta

Z tego co pamietam na historyczno/histerycznym spotkaniu w URLach już mu łepetyna siwiała a to chyba był 2005 rok :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ajjj Nikonem czepiasz się - są inni oferujący swe usługi i nie biorący odpowiedzialności za nie i nie instruujący co i jak.

Beer - mam nadzieję że teraz Xann postawi w zawodach na miszcza Polski w pozycjonowaniu chociaż Dacie ;). Poza tym opróżnił byś PW bo miałem dla Ciebie fajną domenke i sam ją wziąłem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności