Skocz do zawartości

[zlecę] Szablon do aukcji na allegro.

Dziecko3

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję firmy/osoby, która wykona, dla mnie szablon na allegro preferowane będę firmy, które wystawiają fakturę VAT natomiast nie jest to wymóg konieczny.

Chętnie też zobaczę portfolio szablonów, które ktoś już wykonywał - być może znajdę taki, który mi będzie odpowiadał, wiadomo - mniej pracy, dla potencjalnego zleceniobiorcy.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt na dembowskirafal@gmail.com do końca tygodnia t.j. 23.02.2014

Osoba, która zostanie wybrane otrzyma informację w poniedziałek do godziny 12:00 z już dokładniejszymi oczekiwaniami odnośnie zlecenia, w każdym razie na pewno będzie kilka hiperłączy, odnośniki do 2 innych aukcji. Szablon będzie ogólny do jednego typu produktów zmieniane będzie jedynie kilka elementów w opisie oraz zdjęcie, fajnie gdyby było to wyjaśnione, ale o tym później. Pozostałym dziękuje za oferty.

Uwaga - proszę podać cenę za taką usługę/czy to będzie z FV czy bez/oraz wszystko inne co Państwa zdaniem może mnie przekonać w tym również jakieś portfolio.

Pozdrawiam

Rafał Dembowski

Nawiążę współpracę z agencjami SEO w zakresie linkowania na forach - szczegóły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności