Skocz do zawartości

Koszta utrzymania firmy informatyka

SilverT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na jakiej podstawie informatyk lub seowiec odliczy psa zbudą? Chyba jako pilnujący interesu. ;)

To był naprawdę spory ubaw ale właśnie psa można :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Chyba jako pilnujący interesu.

Sam sobie odpowiedziałeś :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Na jakiej podstawie informatyk lub seowiec odliczy psa zbudą? Chyba jako pilnujący interesu. ;)

Pewnie jako, że pilnuje biura. W sumie mnie to nie dziwi :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Pewnie inaczej jest w mieście a inaczej na wiosce. We Wrocławiu miałem magazyn podłączony do monitoringu za 50 zł/miesiąc netto i 3 intwerwencji za darmo. Tania i skuteczna ochrona bo przyjeżdzali do 10 minut. Znam też firmy radzące sobie dobrze finansowo, które trzymają czwroronożnych ochroniarzy gdy siedziby są w terenie ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jeżeli pies jest wyszkolony, iż z obcej ręki nie zje ;) to takiego można trzymać ;) widziałem już różne "jumy" na kiełbaskę ze środkiem uspokajającym i to nie fikcja ;)

Kiedyś w podobny sposób walczyłem z psem sąsiadów co mi pod płotem przechodził (kury zagryzał wilczek Haski) , kawał byka, tylko ja mu dałem środek na rozwolenienie ;)

Wiele rzeczy można sobie odpisać, skoro nasi politycy (europarlamentarzyśvci) jako koszta wrzucają sobie panienki ;)

Nie tylko rower mozna odliczyć ale również skuter

De Facto ostatnio mi jeden znajomy opowiadał, że jego szef zrobił koszta "na kradzież", zgłosił to na policję, nie wiem czy prawdziwa, czy nie..

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności