Skocz do zawartości

Transmisje na żywo - Za darmo - bez limitów - Do Waszej Oceny!

axe007

Rekomendowane odpowiedzi

NAJLEPSZA TELEWIZJA Internetowa Za Darmo - Bez limitów!

1. Kanały: Eurosport, Eurosport2, TVPSport, NSport, C+Sport, TVN1, TVN2, TVN, Polsat, Discovery Channel, HBO! Zapraszam do oglądania!

2. Reklamówka ukazująca aktualne Mecze na żywo - wszystkie dyscypliny sportu. Transmisje meczów nadawane każdego dnia.

Zapraszam Do oglądania, jak wielu już sportowców Spełnia Swoje Marzenia. Wszystkie Zawody Soczi na żywo !!!

Czekam na ocenę wyglądu strony i treści..

https://7goltv.pl

Czekam na ocenę wyglądu strony i treści..

W 2 pierwsze reklamy klikamy i serwis wspieramy. Kolejne reklamy usuwamy i oglądamy...

Właśnie, co tu oceniać- reklamy? Ja nie lubię.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

To tak w drodze wyjaśnienia. Serwis otrzymałem od znajomego i dlatego chciałem dowiedzieć się od Was, co warto poprawić, co usunąć itp.

Staram się zmieniać ten serwis, aby był bardziej przyjazny. Oczywiście ta treść namawiania do reklam została już usunięta...(już wcześniej to zauważyłem, ale dzięki za przypomnienie:)

Reklamy i tak pozostaną, ponieważ korzystam z playerów, embedów, które są darmowe.

A wtedy bez reklam się nie obejdzie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności