Skocz do zawartości

Brak zaksięgowanych przychodów za kwiecień

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

jest, jest !! :) sa przychody i platnosc w toku ;)

Przyszedlem do domu, wlaczam kompa, pierwsze cos widze to wiadomosc na gg od Kondiego ze juz ma ;) no to wlaczam przegladarke, nagle rece mi sie trzesa... najdluzsze 30 sekund w moim zyciu i jest :) ostatni raz tak sie trzaslem jak byly wyniki matury B)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Potwierdzam u mnie tez sie pojawiły. Ale jak może google robić coś takiego jak by nie było swoim "partnerom" :blink: normalnie przez te kilka dni to co chwila myślałem o tym i sie niepotrzebnie denerwowałem :/. I jeszcze jeden i bardzo smutny akcent dla mnie od wczoraj spadek przychodów o 200% :(:angry:

W państwie rządzonym dobrze wstyd być biednym. W państwie rządzonym źle wstyd być bogatym.

*size

dokładnie w jeden dzień wszystko nadrobili :blink:

jeśli jeszcze ktoś ma problemy z zeryfikowaniem konta to niech pisze do nich ja napisałem po raz drugi i kazali mi podać kwotę jaka wpłyneła mi na konto, no i 24h udało mi sie po trzech tygodniach męki wkońcu zweryfikować konto,

tylko teraz sie zastanawiam czy nie będę czekałna przelew dłużej niż na czek :angry:

Ja też już mam Przychody i Płatność w toku, ale..., dziś rano sądziłem że wylatuję z Adsense, przez prawie 1,5h statystyki nic nie pokazywały (wiem że jest opóźnienie), zwykle ok. 10 były już jakieś odsłony a dziś nic. Miał ktoś tak?

Wszystko dobre co sie dobrze konczy :angry:

A ja mam takie proste pytanko - ilu z was ktorzy do wczoraj nie mieli zaksiegowanej platnosci za kwiecien, dostalo w maju czek za marzec ?

Bo dzis 25 a u mnie czeku jakos nie widac (zazwyczaj byl 10).

jeśli jeszcze ktoś ma problemy z zeryfikowaniem konta to niech pisze do nich ja napisałem po raz drugi i kazali mi podać kwotę jaka wpłyneła mi na konto, no i 24h udało mi sie po trzech tygodniach męki wkońcu zweryfikować konto,

Wplate do zweryfikowania dostalem od nich 5maja. Loguje sie przed chwila i jest :angry: Moge zweryfikowac konta :blink:

Wszystko dobre co sie dobrze konczy :angry:

A ja mam takie proste pytanko - ilu z was ktorzy do wczoraj nie mieli zaksiegowanej platnosci za kwiecien, dostalo w maju czek za marzec ?

Bo dzis 25 a u mnie czeku jakos nie widac (zazwyczaj byl 10).

Melduję, że czek doszedł ok. 5 maja (Kraków).

Melduję, że czek doszedł ok. 5 maja (Kraków).

Kondi, Bartol - dzieki za re:

No to ide meczyc support, by zablokowali platnosc i wyslali kolejny - widocznie jakis "rzyczliwy" listonosz lub sasiad sobie list przywlaszczyl. Spodobala sie pieczatka "bo ze Szwecji" :).

Jak dobrze ze juz sa przelewy i koniec z tym papierowym swinstwem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności