Skocz do zawartości

Brak zaksięgowanych przychodów za kwiecień

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet przychodów nie mam za kwiecień, o płatności nie mówiąc. A mam przelewy zaznaczone od ponad miesiąca. No nic, poczekam jeszcze... :)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja podejrzewam ze predzej jutro, albo pojutrze zaczna sie przelewy i wtedy w ciagu 2 dni dojdzie na konto.

Tak mysle. Tez mam EFT i tez nie ma jeszcz platnosci zaznaczonej.

Poprostu czeki powysylali wczesnij, w koncu do 5 czerwca maja czas.

domyslam sie ze przelewy dojda szybciej niz czeki wiec moze zrobili tak zeby wszyscy dostali po rowno - w panelu pisze ze jezeli 25-go nie dojdzie platnosc to wtedy zeby ich informowac - czyli czasu maja sporo - nie martwcie sie, rozne numery ostatnio robili ale to za powazna firma zeby mieli 1/3 wydawcow platnosci nie wyslac - spojrzcie na to z punku widzenia PR - to bylby ich koniec i na to sobie nie pozwola, to nie biofarm (jak ktos pamieta te czasy :o )

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności