Skocz do zawartości

Brak zaksięgowanych przychodów za kwiecień

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

z racji polowy miesiaca i ja sie doloncze, a co :)

bo coraz dziwniejsza atmosfera sie robi, to ze zaplaca to raczej mam pewnosc (prawie ;)) ale zastanawia mnie jednak czemu nie ma tych danych ... :P

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a dokladnie ?
Twoja testowa przedpłata nie została wysłana - proszę spróbować ponownie. Może to potrwać od 4 do 10 dni zanim pojawi się na koncie.

Mimo, że kase dostałem dokladnie 10 dni temu

dobra - kto na odwaznego poda w mailu do nich namiary swojego konta i poprosi o sprawdzenie ?

Zrobiłem to 2 dni temu - czekam na odpowiedz...

W tej sytuacji nie wiem kiedy dostane platnosc za kwiecien oraz czy dostane czek czy juz przelew (konto w sumie niezweryfikowane...)

Mimo, że kase dostałem dokladnie 10 dni temu

to to jest dla mnie pocieszajace bowiem pokazuje ze to nie jest jakies celowe ich dzialanie a blad... Wiec bananow raczej nie bedzie - teraz trzeba tylko do nich ponapier.. zeby sprawdzili co sie dzieje ...

chcialem do nch zadzwonic, znalazlem taki numer na who is: +016503300100

numer jest nieprawidlowy ... zna ktos wlasciwy numer ? bo widze ze nawet na tym polu sie kamufluja :/

DOBRA KTO NA ODWAZNEGO ?

Tym razem dostalem maila od zywej sosoby...

Dziękujemy za wiadomość.

Aby chronić Pana prywatność prosilibyśmy o przesłanie ponownie prośby z

właściwego konta email powiązanego z kontem AdSense. Wówczas nasi

specjaliści będą mogli rozwiązać tę kwestię.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

wlasnie dostalem odpowiedz z Google w sprawie weryfikacji konta bankowego (od zywej osoby :angry:)

Witamy,

Dziękujemy za wiadomość.

W zależności od tego, jak szybko bank księguje wpłaty, testowa kwota zadatku może wpłynąć na Państwa konto wcześniej, niż

zostanie zaksięgowana w naszym systemie. Po otrzymaniu z banku potwierdzenia wpłaty kwoty testowej data wpłaty zadatku

zostanie wyświetlona na stronie "Zweryfikuj konto bankowe". Dopiero wówczas można prawidłowo wprowadzić kwotę zadatku,

która wpłynęła na konto. Jeśli data nie zostanie wyświetlona w ciągu następnych 4 dni, prosimy odpowiedzieć na ten e-mail.

W przypadku dodatkowych pytań sugerujemy, aby odwiedzili Państwo naszą stronę Wsparcia programu AdSense

https://www.google.com/support/adsense . Jeśli nie znajdą Państwo na niej odpowiedzi na Swoje pytanie, prosimy o odpowiedź

na tę wiadomość.

Z poważaniem,

Małgorzata

Zespól Google AdSense

Witam Pana,

Dziękuję za wiadomość.

Odpowiadając na Pana pytanie proszę zauważyć, iż na stronie "Historii płatności" daty wyświetlania zarobków za każdy

miesiąc mogą się różnić. Wszystkie zarobki są przeglądane i sprawdzane zanim zostaną przetworzone, aby upewnić się, iż

wydawcy otrzymują prawidłowe wynagrodzenie z tytułu uczestnictwa w programie AdSense. Czasami trwa to dłużej, aby

uaktualnić informacje na temat zarobków na kontach wydawców AdSense. Dziękuję za wyrozumiałość.

Pragnę poinformować, iż sprawdziłam Pańskie konto i obecnie na stronie "Historia płatności" widnieje informacja na temat

Pańskich zarobków. Czek na kwotę

XXXX.XX USD został dla Pana wygenerowany 24 kwietnia i powinien pan otrzymać go w ciągu 3 tygodni.

W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości sugeruję, aby odwiedził Pan naszą stronę Wsparcia programu AdSense

https://www.google.com/support/adsense . Jeśli nie znajdzie Pan na niej odpowiedzi na Swoje pytanie, proszę odpowiedzieć na

tę wiadomość.

Z poważaniem,

Zosia

Zespół Google AdSense

oni w ogole czytaja to co ja do nich pisze?

oni w ogole czytaja to co ja do nich pisze?

Alee się uśmiałem :)

Proponuje iść w ślady za panią Zosią i odwiedzić "wsparcie adsense" gdzie jak byk jest napisane, że do max.10dni każdego miesiąca jest księgowanie dochodów za miesiąc poprzedni :P

Miałeś przyjemność dostać maila od c"członka" botowego Google, który totalnie nie rozumie co się do nich pisze, a może by tak starą taktykę na boty poprzez wysłanie maila "i użyć wugaryzmów na ich rodziny" na botowe spamy pocztowe działało.

no i mi odpisali :

Witam Pana,

Dziękuję za wiadomość.

Odpowiadając na Pana pytanie proszę zauważyć, iż na stronie "Historii płatności" daty wyświetlania zarobków za każdy miesiąc mogą się różnić. Wszystkie zarobki są przeglądane i sprawdzane zanim zostaną przetworzone, aby upewnić się, iż wydawcy otrzymują prawidłowe wynagrodzenie z tytułu uczestnictwa w programie AdSense. Czasami trwa to dłużej, aby uaktualnić informacje na temat zarobków na kontach wydawców AdSense.

Pragnę jednocześnie poinformować, iż sprawdziłam Pana konto i obecnie na stronie "Historia płatności" widnieje informacja na temat Pańskich zarobków. Czek na kwotę xxx USD został dla Pana wygenerowany 24 kwietnia. Dziękuję za wyrozumiałość.

W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości sugeruję, aby odwiedził Pan naszą stronę Wsparcia programu AdSense https://www.google.com/support/adsense. Jeśli nie znajdzie Pan na niej odpowiedzi na Swoje pytanie, proszę odpowiedzieć na tę wiadomość.

Z poważaniem,

Zosia

Zespół Google AdSense

bartol W odpowiedzi na Twoje pytanie - nie oni nie czytaja co sie do nich pisze :D

ps. wlasnie do nich dzwonie - trwa to juz ok godziny, jak narazie nasluchalem sie automatow, przyciskalem od 1 do 9 i od a do z i teraz od 20 minut slucham muzyki klasycznej ktora mnie zabwaiaja podczas czekania na polaczenie - mam nadzieje ze z zywa osoba :D

jakies pol godziny temu po 10 minutach sluchania muzyki klasycznej polaczylo mnie... z automatem :]

Ok - poddaje sie - godzina zmarnowana - nie ma sposobu zeby sie z nimi skontaktowac, nawet telefonicznie :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

mam chyba dobra wiadomosc...

Witam Pana,

Dziękuję za wiadomość.

W odpowiedzi na pana pytanie pragnę poinformować, iż Pański czek został już zatwierdzony. Proszę zauważyć, iż czeki zwykle

są przesyłane do wydawców w ciągu 2 tygodni od daty zatwierdzenia, zatem może sie Pan spodziewać otrzymania go pod koniec

maja. Dziękuję za wyrozumiałość.

Jeśli ma Pan dodatkowe pytania lub wątpliwości proszę odpowiedzieć na tę wiadomość.

Z poważaniem,

Zosia

Zespół Google AdSense

Mimo wszystko w Historii platnosci przychodow brak...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności