Skocz do zawartości

Brak zaksięgowanych przychodów za kwiecień

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

Dołacze sie do tematu. Jezeli chodzi o przychody za kwiecien, to tak samo nie mialem ich wpisanych ... az do dzisiaj ;) Wpisali je z data 30.04. Wiec nie martwcie sie, stopniowo chyba wszystko uzupelniaja.

Oby :)

U mnie wciąż cisza.

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
stopniowo chyba wszystko uzupelniaja.

To może oznaczać że dokładnie sprawdzają kliknięcia. Stąd te częste bany kont.

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

a ja sie dodzwonilem do Google :D

powiem tak - nie ma polskiego supportu wogole ! nie istnieje... Pisac maile to sobie mozna. Jak ktos chce do nich napisac musi najpierw zadzwonic, przedstawic sprawe, wtedy dostanie tytul maila jaki ma podac - z haslem ktore wbijaja w filt i dopiero taki mail przechodzi przez "sciane" i dociera do ludzi - reszta to full automat B)

ale jak sie sprawy tak maja jak piszecie to sie wstrzymam narazie :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ja w temacie ale do Michała :nie_powiem:.

Michał nie masz może jakiegos znajomego prawnika w USA który by chciał w moim (i może kilku innych adsensowiczów) imieniu podać google do sądu o odszkodowania za nieprzestrzeganie umowy i niedotrzymywanie terminów ??

Pozew mógłby umotywować stratą nerwów, wydatkami na nervosol, na terapie uspokajającą etc (mądry prawnik wymyśli różne rzeczy)

Podstawą zaskarżenia byłby fakt, że nie widzę zaksięgowanych zarobków i wpadłem w załamanie nerwowe oraz dołek psychiczny co niekorzystnie odbiło się na interesach :nie_powiem:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kondi przecież Intruder napisał.

[edit] ... :nie_powiem:

Podstawą zaskarżenia byłby fakt, że nie widzę zaksięgowanych zarobków i wpadłem w załamanie nerwowe oraz dołek psychiczny co niekorzystnie odbiło się na interesach :olaboga:

i biegunką :nie_powiem:

zbytnio panikujecie, watpie zeby google mialo zrobic przekret na taka skale....

ale oczywiscie niewywiazywanie sie z regulaminu jest conajmniej nie fair ...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

dostalem jeszcze maila z automatu od "polskiego" supportu - tym razem na temat :pisze:

Beerbant

Dobry pomysl - ja bym raczej napisal cos w rodzaju oficjalnego pisma - zeby przytrzec nosa :rotfl: Po rozmowie z supportem "na zywo" mam wrazenie ze oni srednio nawet wiedza co to jest Polska (zwykli pracownicy) i maja nas gleboko... w indexie :]

Witam Pana,

Dziękuję za wiadomość.

Odpowiadając na Pana wiadomość proszę zauważyć, iż przeglądamy wszystkie płatności jak szybko możemy. Jednakże, czasami proces ten trwa dłużej w zależności od niektórych cyklów płatniczych, nie możemy z tego powodu zagwarantować dokładnej daty, kiedy informacja o Pańskich zarobkach zostanie wyświetlona na Pańskim koncie AdSense. Proces ten może trwać do 30 dni.

Proszę mieć jednak na uwadze, iż informacja o Pańskich zarobkach jest również widoczna w zakładce "Przegląd" pod "Raportami". W raporcie z kwietnia (widok: ostatni miesiąc kwiecień) widnieje informacja, iż w kwietniu zarobił Pan xxx USD.

ale oczywiscie niewywiazywanie sie z regulaminu jest conajmniej nie fair ...

o ile się orientuje (poprawcie mnie jak sie mylę) ale jest to dla mnie niedotrzymanie warunków umowy i moznaby "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Słusznie, trzeba zastosować jakieś sankcje. Może za karę rozwiązać umowę? ;);)

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

Słusznie, trzeba zastosować jakieś sankcje. Może za karę rozwiązać umowę? ;):P

już widzę te posty na forach całego świata, artykuły w prasie - "Wydawca wypowiedział umowę Google"

Google: "...nie rozumiemy dlaczego, przecież nic nie zrobiliśmy, aż tu nagle ban dla nas i wydawca wypowiedział umowę, jak długo jeszcze wydawcy będą bezkarnie wypowiadać umowę Google? Czemu jest tak, że wydawca może ot tak sobie bez podania przyczyn wypowiedzieć umowę" :)

pisaliśmy do wydawcy w sprawie tej umowy, jednak chyba cały czas odpowiada automat:

"Zauważ, że w trosce o własne interesy, wydawca może wypowiedzieć umowę Google, bez podania przyczyny..."

mimo kolejnych maili nie udało nam się wyciągnąć od wydawcy przyczyny zbanowania nas ;)

google..."odnależliśmy na mapie kraj o nazwie Polska, zwłoka podyktowana była tym iż szukaliśmy Polski na mapach Azji, dopatrzyliśmy się również błedu z naszej strony, w ramach przeprosin za zwłokę jaką zaserwowaliśmy właścicielom witryn, proponujemy dla poszkodowanych konta Premium".

:)

a moze by tak zalozyc zwiazek zawodowy wydawcow ? :D

zrobimy strajk i w ramach strajku nie bedziemy wyswietlali reklam - Google bedzie mialo takie straty ze puscimy ich z torbami ;)

btw. kiedys sie smialem jak byly strajki na krakowskim rynku o wojne w iraku, wychodzi wkurzony Pan Ambasador usa i przez megafon do rozwrzeszczanego ludu : "albo sie juz rozejdziecie albo wam wizy pozabiramy !" po czym wszyscy jak stali tak glowy w dol, rece w kieszen i do po cichutku do domu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności