Skocz do zawartości

Brak zaksięgowanych przychodów za kwiecień

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

ha, a co byłoby, gdyby te wizy znieśli dla Polski całkowicie...Polacy wylatują do USA, by założyć konto od nowa i być traktowanym na równi z obywatelami USA, zero automatów, zero pani Zosi, zero rozkminy...Polska ? a co to jest ? a, kraj, o, pierwsze słyszymy...

albo jak to Daniec mówil...

"dzien po zniesieniu wiz dla polaków widać wzmożony ruch na polskich lotniskach, 20...

milionów polaków emigruje do USA po lepsze jutro".

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i w końcu mi zaksięgowali te przychody za kwiecień... :)

Nie wiem czy to co zaraz napiszę ma związek ale może ma i może się komuś przydadzą te informacje.

A więc zacznę od początku:

- drugiego maja dodałem konto bankowe do weryfikacji,

- piątego maja dostałem przelew,

- chciałem wpisać kwotę z przelewu ale dostawałem info, że pieniądze jeszcze nie były wysłane...

- cały czas rzecz jasna aż do dziś nie miałem zaksięgowanych przychodów za kwiecień,

- gdzieś piętnastego maja napisałem do Google z zapytaniem co się dzieje, dostałem info od bota, że mam czekac cztery dni,

- dziś rano nadal cisza, brak zaksięgowanych przychodów, konta bankowego nadal nie można było zweryfikować...

- wkurzyłem się więc i dodałem drugie konto bankowe do weryfikacji,

I teraz to co najlepsze... Dwie godziny (a może i od razu ale nie sprawdziłem) od dodania drugiego konta przeglądam ustawiania i okazuje się, że mogę zweryfikować konto bankowe (pokazała się data wysyłki kwoty testowej), więc wpisałem ile otrzymałem w przelewie, zweryfikowałem konto i następnie dalej widzę, że przychody za kwiecień również się pojawiły...

Nie wiem czy to przypadek, być może ale może to dzięki temu, że dodałem następne konto? Nie wiem co mam o tym myśleć. Czy inni, ci co nie mieli zaksięgowanych przychodów za kwiecień, mają już je zaksięgowane?

u mnie to samo - pustka - czekam do 24-go - jak nie bedzie platnosci to dzwonie i bede meczyl tych z usa tak dlugo az sie pojawi :)

Intru myślę, że raczej to nic nie pomoże.

Jak do końca kwietnia nie otrzymasz czeku to wtedy będziesz mógł ich turturować, u siebie mam ustawione płatności EFT więc jak nie wpłynie jak u wszystkich to wtedy będzie problem :)

Mam rozumieć, że pomimo iż dostałeś $ na konto, wciąż w Historiiii Płatności nie masz zdefiniowanych "dochodów" ?

Wplate testowa, potrzebna do aktywacji konta dostalem 5 maja. Gdy probuje je zweryfikowac caly czas otrzymuje komunikat, ze wplata nie zostala jeszcze wyslana...

to by lekko wyjasnialo czemu wszycy maj platnosci w toku i co za tym idzie brak zaksiegowanych platnosci za kwiecien.

google poslalo kase, ale nie umie tego zweryfikowac. :wow:

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności