Skocz do zawartości

Brak zaksięgowanych przychodów za kwiecień

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

mi juz zaksięgowali także spokój :wow:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

adsenseplatnosc3de.jpg

no... zobaczymy cos sie bedzie dzialo - mam teorie ze nie wysla w celu wymuszenia na ludziach aby otrzymywali platnosc elektroniczna bo tak jest im duzo wygodniej...

Bartol mamy identycznie - wiekszosc osob ktora ma standardowe czeki chyba ma tak samo.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

no... zobaczymy cos sie bedzie dzialo - mam teorie ze nie wysla w celu wymuszenia na ludziach aby otrzymywali platnosc elektroniczna bo tak jest im duzo wygodniej...

U siebie mam płatności EFT i mimo to też siedze z wami :)

Jak to się mówi: gdzie googlowców kilku tam w sądzie Google :)

Niektórzy co mają płatności EFT, mają jeszcze gorzej... np. ja mam odnotowane ostatnie przychody 2006-03-31 i dalej pustka, a już maj. :)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Taa, im może tak, nam...niekoniecznie. Ponadto co z tego, że ktoś ma EFT jak nie otrzymał jeszcze kasy za kwiecień, a miało to trwać "tak krótko"...?

Godzina 01.12 czasu srodkowoeuropejskiego - narazie nie ma, zaraz ide spac, u nich jest teraz dzien, moze jak sie obudze, albo to bedzie jutro, jak ja przezyje jutrzejszy dzien, ew. po jutrze ale juz napewno nie 25-go bo nigdy nie bylo 25-go - zawsze dzien, dwa dni wczesniej - chyba z wszystkich adsensowiczow mam najslabsza psychike bo juz zdrapuje tynk ze scian i jeszcze mi sie fajki koncza :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Też się denerwuję. Google ma jeden wielki b...l w firmie. Wyraźnie mają więcej pomysłów niż możliwości realizacji stąd problemy (albo zatrudniają kiepskich informatyków). Skoro to tak działa jak widać to ciekawe na ile wiarygodne są statystyki AdSense lub AdWords skoro nie potrafią zrobić dobrze systemu przelewów. Pewnie byków w kodzie statystyk jest pełno a dla zamaskowania własnych problemów banują konta.

zdrapuje tynk ze scian

Jak byłem małym dzieckiem to robiłem to samo - może potrzebujesz więcej wapnia w organiźmie? :)

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności