Skocz do zawartości

Brak zaksięgowanych przychodów za kwiecień

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

Oki, więc pytanie do wszystkich, i do tych co mają już zdefiniowane "dochody/przychody" oraz do tych, którzy nie mają - macie już zdefiniowane "płatność" ? Powinna się ona pojawić wczoraj, bądź dziś w Historii Płatności. Bynajmniej tak było do tej pory.

A może czytasz uważnie to co piszą osoby wyżej ?

Z tych 8 stron jest 8-9 osób które tego nie mają, jak się pojawi to się napewno dowiesz.

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obecnie istotne jest i jedno i drugie, tyle że zakładam, iż osoby ktorę nie mają "przychodów" liczą, że może chociaż "płatność" się pojawi, jak narazie bezskutecznie, stąd też prośba, aby osoby, które mają już "płatność" również się wypowiedziały, nie ważne czy mają "dochody" czy też nie.

A może czytasz uważnie to co piszą osoby wyżej ?

Z tych 8 stron jest 8-9 osób które tego nie mają, jak się pojawi to się napewno dowiesz.

a moze ty czasami troche uwazniej pytanie przeczytasz a nie wypowiadasz sie jak nie wiesz o co chodzi

Oki, więc pytanie do wszystkich, i do tych co mają już zdefiniowane "dochody/przychody" oraz do tych, którzy nie mają - macie już zdefiniowane "płatność" ? Powinna się ona pojawić wczoraj, bądź dziś w Historii Płatności. Bynajmniej tak było do tej pory.

kondi ja nie mam tego problemu co Wy (zaksiegowali mi przychody), ale do tej pory a jest juz 25 nie pojawila sie nawet "Platnosc w toku" co zdecydowanie jest anomalia jezeli chodzi o moja ponad roczna obecnosc w adsense, wiec jezeli ktos jeszcze ma taka sytuacje to chcialbym poinformowac ze nie jest sam :)

kondi ja nie mam tego problemu co Wy (zaksiegowali mi przychody), ale do tej pory a jest juz 25 nie pojawila sie nawet "Platnosc w toku" co zdecydowanie jest anomalia jezeli chodzi o moja ponad roczna obecnosc w adsense, wiec jezeli ktos jeszcze ma taka sytuacje to chcialbym poinformowac ze nie jest sam ;)

:) I z tego co zdązyłem się zorientować, nie tylko Ty nie masz "płatność w toku" pomimo iż jest już 25ty dzień miesiąca. Hehe zaczyna się miło robić :) zaraz pojawi się wątek..."brak płatności w toku - kwiecień" ;)

A u mnie bez zmian :)

kondi pozycz nerwosol :)

ojej... ja też nie mam, ale przecież od dawna płatności i przychody ludzie mają w różnych terminach, zaczynając od 23 dnia miesiąca poprzez kilka kolejnych dni, więc... nie ma co panikować - trzeba tylko czekać, jasne jest, że nie robią wszystkich rozliczeń, płatności jednego dnia, tylko rozbijają to na kilka dni

skończylibyście ten lament i może zabrali za robote ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności