Skocz do zawartości

"Nowa" używana domena a GWT

unnamed

Rekomendowane odpowiedzi

A waybackmachine co pokazuje?

to samo co web.archiwe.org :

Trzeba być niezbyt rozgarniętym aby dodawać zaplecze do GTW

Dlatego pisałem że nie jest to strona pod zaplecze ale pod nowy projekt- poza tym już dostałem ofertę 50 $ więc albo "ma potencjał" albo poprzedni właściciel sobie o niej przypomniał ( w co wątpię )

Informacja o nienaturalnych jest przypięta w historię domeny, a więc jak podpinasz domenę do GWT to od razu masz info o nienaturalnych

W GWT domena wygląda jak nówka świerzynka - żadnych linków przychodzących, żadnych informacji o filtrach - NIC . To chyba dobrze wróży. Napiszę jeszcze raz - syf jeśli był to na subdomenach a więc idąc za tym co Twierdzą ludzie z G. ( subdomena to zupełnie inna strona ) subdomeny mogły zostać ukarane a domena główna nie.

Zastanawiam się trochę czy nie zrobić 301 ze strony PR4 do której prowadzi około 4 k linków i mogę zmienić około 60 % profilu linków ( zmienić anchor ) Z drugiej strony mam w chwili obecnej z 10 stron ręcznie ładnie linkowanych i link w stopce kazdej z nich też by pomógł witrynie :). Trochę mnie niepokoją dane z Majestic : indeks świeży - BL - 1600. RD - 319, TR2, CF14 , indeks historyczny :BL- 62 K, RD 3k, TR1 , CF10 .

Opieram się tylko na ogólnie dostępnych danych . Sprawa wygląda tak "

2001 - pierwsza rejestracja

2002 - należała do central.pl

2004 - 05 - farma linków

2008 - strona z kilkoma linkami do wyszukiwarek, giełd domen, itp ...

2012 - przekierowanie na traficz.com

2013 - przekierowanie na subdomenę w domenie głównej

Wrzuciłem wordpressa - ładnie się zaindeksował w ciągu 2 godzin i ... tyle

w GWT żadnych linków ani powiadomień , i zaindeksowane 4 strony ( te z wordpressa) .i mail z propozycją odsprzedaży za 60 ojro ale przez whois bo na stronę nikt nie wchodził ( wtyczka wordfence )

możliwe że po 2005 roku ktoś zgłosił domenę jako nowy właściciel i G. nie bierze już starej historii pod uwagę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności