Skocz do zawartości

Przekierowanie 301 na nową domenę

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam nowo założoną stronę i będę chciał zrobić przekeirowanie na nią strony któa widnieje już w necie 4 lata (kiedyś była w smaej czołówce, teraz pospadała bo przestałem linkować).

Kiedy zrobić przekierowanie, po kilku miesiącach aż nowa będzie mocniejsza czy juz teraz? Na co zwracać uwagę w takim przekierownaiu. Chcę nadmienić że będzie ona przekierowywana na podstornę w nowej domenie.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Na starej domenie zostaw tylko wizytówkę z danymi kontaktowymi i z informacją o nowej stronie. Najlepiej żeby nie było żadnego odnośnika pomiędzy stronami. Domyślam się, że na starej złapałeś filtr więc moim zdaniem możesz ją wyrzucić jak się skończy jej ważność.

Sprzedam domenę rządową 10latwue.pl aukcja na allegro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności