Skocz do zawartości

dobre linki ? - czy jest w ogóle coś takiego ?

barpas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie chcesz linkować z dmoza, z wp, onetu? Nie linkuj, masz do tego pełne prawo :P

ja nie twierdzę że linki z dmoza, wiki, wp, onetu itp są złe - ja twierdzę ( opierając swą wiedzę na doswiadczeniach innych ) że za te linki też ludzie dostają powiadmomienia w GWT.

Co na ten temat mówi John Mueller z Googla?

a co mówi Cutts ? Że przez przypadek "się zrobił update PR" więc ja im nie wierzę. Oni twierdzą że swl nie działa a działa. Oni twierdzą że spam nie działa a działa. Oni twierdzą że nie można zaszkodzić cudzej witrynie a można więc ....

Ja mówię, że jednym linkiem z dmoza można wbić do TOP5-TOP10 średnio trudną frazę regionalną dla UK przy założeniu, ze mówimy tu o EMD, a wpis ma anchor w title

A ja mówię że średnio trudną frazę regionalną w zaspamowanej Polsce można wbić optymalizacją i linkami z wpkatów :) ( oczywiście pojęcie średnio-trudnej frazy jest pojęciem względnym ).

Tego typu posty są kwintesencją tego, o czym napisałem w pierwszym poście

no ja swoich miejscówek nie podam - wiele czasu mnie kosztowało żeby je znaleźć - ale Ty możesz dodać strone kolegi do Dmoza - pewnie wyleci w top w ciągu 2 dni .Niestety dodanie strony do polskiego dmoza DLA mnie jest nieosiagalne :(

a co mówi Cutts ?(...)

Porównaj sobie wszystkie wytyczne Googla, ćwierknięcia Matta i tysiące eksperckich wypowiedzi na tym forum z Pozycjonowanie Poznań (nota bene kilka tygodni temu w TOPie dla "pozycjonowanie").

Wy­mieniaj doświad­cze­nia. Ale tyl­ko na lepsze! :)

He who knows, does not speak. He who speaks, does not know.

każdy link, który wyprodukowałeś w celu podniesienia pozycji w wyszukiwarce G. jest zły, nienaturalny, okropny, spamiasty i ogólnie jesteś cyberprzestępcą ;) Nie ma co filozofować to jest proste jak drut: bawisz się na podwórku G., bawisz się nieładnie, wbrew regulaminowi placu zabaw, ale dopóki będziesz chował się w krzakach, nie wrzeszczał i nie wystawiał łba za wysoko to będziesz jakoś egzystował. Ale i tak prędzej czy później przyjdzie dzień, że Cię wezmą za fraki i z placu zabaw wypier... i wtedy pozostaje Ci płatna wejściówka, albo przebranie w nowe ciuszki i zabawa w chowanego od nowa :)

Czyli zrób zajebiaszczy kontent i czekaj aż ludność sama zacznie do Ciebie linkować kropka. :hahaha:

Właśnie tak :) Jeśli jesteś właścicielem hurtowni z bułką tartą, zatrudnij kopiwrajtera i niech płodzi epickie utwory o zmielonym pieczywie, godne wypieków na policzkach potencjalnych blogerów z branży (czytaj dwóch autoblogów napędzanych spamiarką i należących do konkurencji).

He who knows, does not speak. He who speaks, does not know.

Wy­mieniaj doświad­cze­nia. Ale tyl­ko na lepsze! :)

I własnie tu jest problem :/. nie ma ludzi nieomylnych. Nawet chłopcy z poznania błąd w title zrobili

<title>Jak walczyć z celulitem?</title> , Matt kłamie - a jak kłami to na pio o tym mówią ale lepiej nie słuchać. Ktoś kto jest NAPRAWDĘ dobry w pozycjonowaniu - robi błędy w budowie strony. I jak żyć Panie Premierze ?

ciekawa dyskusja się wywiązała - ale szczeże przyznam że strasznie jałowa ...

nie rozumiem dlaczego nie stawi się ani jeden fachowieć i nie powie:

tak ja mam blogi które są dobrze i mądrze linkowane - jestem pewien że precle na nich znacząco pomogą każdej stronie - jak chcesz dam przykłady na pw

na to liczyłem - miałem cichą nadzieję że wejdę na majestiseo - wpiszę te nazwy i szczęka mi opadnie - tak ku**a to jest gość któremu warto zaufać - pomyślę

naprawdę nie ma tu takich ?

programy.zagrosze.com - musisz napisać program ? zrobimy to za Ciebie ;)

pisanie programów na zamówienie, zaliczenie, zlecenie...

Nie ma dobrych ale są mniej złe:) brandy, mieszane...

Ja bym Ci zaproponował szkolenie u Xanna - może zrozumiesz co pie..sz - nawet je opłacę bylebyś głupot nie pisał - tylko, że wiem iż to nierealne.

Dobry link jest jak Yeti lub rycerz Jedi ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@zgredzik, ja chętnie się wkręcę za niego - obiecuje nie pierd*lić głupot :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zacznijmy od tego - po jaką cholerę google ściga "nienaturalne" linki ? Przecież to nie ma żadnego znaczenia!

A no po taką, żeby mieć pretekst do usuwania stron z wyników, aby wciskać w ten sposób reklamy, które są absuradalnie drogie i zupełnie nieskuteczne. Gdyby tego nie robili nikt nie kupowałby reklam, google by zbankrutowało i wizja podboju świata legła by w gruzach :)

Czyli już wiemy - nie ma złych i dobrych linków. To jakie linki są dobre ? A no takie ze stron, z których nikt inny nie korzysta. Ze stron nie wykrytych przez google (disavow) oraz ze stron, których nie są w stanie namierzyć.

Gdzie znaleść takie linki ? Podpowiedź - tam, gdzie nikt inny nie szuka :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

@zgredzik, ja chętnie się wkręcę za niego - obiecuje nie pierd*lić głupot :P

Jakoś Ci nei wierzę :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

na to liczyłem - miałem cichą nadzieję że wejdę na majestiseo - wpiszę te nazwy i szczęka mi opadnie - tak ku**a to jest gość któremu warto zaufać - pomyślę

naprawdę nie ma tu takich ?

Zastanów się - ktoś ma zadbany blog i tu da jego namiary - zaraz zostanie zapamowany wpisami w katalogach i linkami z SWLi ;) Konkurencja pomoże ;)

Większość SEO blogów ma dobre linki, tak ciężko poszukać samemu? ;)

Pomijam fakt, że DOBRA witryna POWINNA mieć linki z kopii wikipedii i nieco linków spamowych ;) Zatem to co piszesz to utopia i bez wątpienia dobry serwis nie ma samych krystalicznych linków.

Piszesz, że jałowa dyskusja a dostałeś sporo informacji, których nie przyswoiłeś ;)

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

ciekawa dyskusja się wywiązała - ale szczeże przyznam że strasznie jałowa ...

nie rozumiem dlaczego nie stawi się ani jeden fachowieć i nie powie:

Podesłałem Ci link gdzie się ludzie ogłaszają że chętnie przyjmą wpisy. Byłeś ? Sprawdziłeś ? Zadałeś pytanie? Przecież ja się za Ciebie nie będę pytał. Mam Ci opublikować na moim blogu o motoryzacji czy turystyce ? Jak lubisz pisać możemy się dogadać co do linkowania :)

Intruder - najciemniej pod latarnią :) . Nie spodziewał bym się ile ciekawych linków mozna zdobić na bardzo polularnych stronach gdybym nie trafił.

tak ja mam blogi które są dobrze i mądrze linkowane

tak mam

jestem pewien że precle na nich znacząco pomogą każdej stronie

nie jestem pewien

jak chcesz dam przykłady na pw

jeszcze nie oszalałem ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności