Skocz do zawartości

Witam jako nowy użytkownik forum....

chr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem nowym użytkownikiem forum, dlatego też postanowiłem napisać kilka słów, tytułem miłego wstępu :-)

Na forum trafiłem dzięki odnośnikom w książce Marekting internetowy w wyszukiwarkach...

Na codzień zajmuję się redagowaniem serwisu internetowego, więc niejako tematyka forum leży w obszarze moich zainteresowań (nie do końca tylko SEO ale całość rozumiana jako optymalizacja serwisu).

Nie ukrywam, że liczę (jak pewnie wszyscy) na owocną wymianę poglądów i doświadczeń związanych z SEO prezentowanych na tymże forum właśnie.

Tyle tytułem początku.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników!

chr.

Żeby nie tworzyć nowych topiców, to przedstawie się tutaj kożystając z goscinności Chr :) . Interesuje mnie tematyka pozycjonowania kilku stron którymi obecnie się opiekuję, tzn pomagam czasem dobrą radą. Cieszę się że w sieci jest tego typu forum na którym użytkownicy zdradzają sobie tajniki optymalizacji, bo to dość drapieżny rynek IMO. Pozdrawiam

No to ja tez nie bede otwieral nowego topicu .

Trafilem do was z Googla szukajac kilku informacji dotyczących pozycjonowania ,

wykorzystalem umieszczona tu wiedze i okazało się że podziałało i stronka poszłą w góre od tego

czasu jestem stałym czytelnikiem a teraz po tych paru tygodniach czytania wypadałoby się

już zacząć udzielać aktywnie na Forum :P

Pozdrawiam

Lukasz

https://katalog.luk44.webd.pl- Przyjazny katalog stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności