Skocz do zawartości

Filtr na top10

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli jeśli strona siedzi na pozycji np 8,9 i w zasadzie nic się nie zmienia, ani w górę, ani w dół przy próbach pozycjonowania to może być też filtr, czy to tylko kwestia lepszego pozycjonowania?

Zwiedzając Rzym i inne ciekawe miejsca w Europie www.weuropie.pl

poznajemy również zakątki Polski witajpolsko.pl

@Arkaszka @Zgred

Korzystacie w takich przypadkach z disavow?

Nie. Od listopada jak wrzucisz wszystko do disavow to i tak RRka jest negatywna - trzeba fizycznie usunąć odnosniki więc tak czy siak nie opłaca się robić dużego DT bo to strata czasu.

Co to znaczy "strata czasu", czy zgłoszenie do disavow bez powiadomienia GWT o podjęciu działań antyspamowych nic nie daje? W takim przypadku jak mam pozbyć się z domeny "spamu" - kupić nową?

miałem podobną sytuację, strona zablokowała się w pewnym przedziale na daną frazę, linkowałem na zupełnie nowo stworzoną podstronę, pomogło na krótki okres czasu, ale potem znowu wróciło tam gdzie było wcześniej, pomimo tego, że to były dość porządne miejscówki

Odkrywam przed Tobą wszystkie karty na marketing BLOG. ;)Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych

pozycjonowanie-chorzow.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności