Skocz do zawartości

Z Cyklu Szukamy Frajera Czyli Jak Zepsuć Wszytko Na Starcie ...

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Zacytuję co do przecinka

Od: Nie mogę zdradzić <czteryszopy@gmail.com> Temat: Przykładowy audyt seo Treść wiadomości: Witam, Ruszamy w Polsce z nową firmą, zupełnie nieznaną w tej części europy. Branża jest innowacyjny i liczymy za szybki podbój rynku. Posiadamy gotową i funkcjonalną stronę www wraz z tekstami na środowisku lokalnym. Zaraz po opublikowaniu strony będziemy chcieli wykonać audyt seo. Czy mógłbym prosić o przesłanie przykładowego audytu wykonanego przez Pana? Bardzo zainteresowała nas objętość i zawartość audytu. Chcieliśmy zobaczyć jak on wygląda przed podjęciem decyji. Pozdrawiam,

:D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z cyklu ...

... byłem na dnie ale jeszcze słyszałem pukanie od spodu.

P.S. Pewne jednostki nie przestają mnie zadziwiać. Okazuje się, że dno leży naprawdę głęboko.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jakby dupek napisał kim jest , przedstawił się i poprosił o parametry jakie powinno się uwzględniać w audycie to dostałby listę parametrów i cześć, a tak to było tylko: "powodzenia w ruszaniu" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

albo ..... wolą mężczyzn ?

Jestem zdeklarowanym hetero (o czym może zawsze zaświadczyć kilka kobiet) :D

"Nic nie poradzę, że jestem ładny, przesympatyczny i taki zgrabny" chciało by się rzec :D

Lexy chyba za free daje wzory audytów więc albo o Niej nie słyszeli

W ramach sprostowania, za 200-300 zł ;-)

A w tym konkretnym przypadku to raczej... badanie konkurencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności