Skocz do zawartości

Z Cyklu Szukamy Frajera Czyli Jak Zepsuć Wszytko Na Starcie ...

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, Adrian z tej strony. Kupiłeś kiedyś u mnie na allegro usługę dodania wpisów do prywatnych precli. Chciałbym Ci coś powiedzieć. W zeszłym tygodniu jeden z moich klientów zadzwonił do mnie późną porą z pewnym problemem. Google wysłało mu powiadomienie, że do jego strony prowadzą nienaturalne linki. Dostał filtr, a strona poszybowała z indeksu w momencie kiedy miał największą sprzedaż. Zacząłem się poważnie zastanawiać nad tym czy, a raczej kiedy mnie też to spotka. Odpaliłem Narzędzia dla Webmasterów i link po linku zacząłem sprawdzać linki prowadzące do mojej strony. Zostawiłem tylko te najbardziej wartościowe a resztę zleciłem do usunięcia. W sumie zostało 80 linków prowadzących z wartościowych serwisów. Jakie było moje zdziwienie gdy po kilku dniach, pozycje strony skoczyły o kilka oczek w górę! Nie spodziewałem się tego, że usunięcie "śmieciowych linków" potrafi lepiej pozycjonować stronę. Dlatego też postanowiłem stworzyć usługę dodania Twojego linku(ów) do tych 80 stron. Cena jest bardzo niska bo wynosi jedynie 29 zł. W zamian za to dodam Twoje linki do 80 stron o niesamowitej skuteczności, każdy link zostanie "zpingowany", a na koniec dostaniesz ode mnie pełen raport z dodanymi linkami. Wynieś swoją stronę znacznie wyżej. Wypróbuj >>>

Pozdrawiam serdecznie, Adrian

P.S. Google masowo filtruje strony do których prowadzą ŚMIECIOWE linki. Nie pytaj czy, tylko kiedy Twoją stronę dopadnie filtr. Zdobądź 80 super skutecznych linków już teraz. Wypróbuj>>> Linki te znajdziesz także na allegro.

Pomijam fakt ze fakt zakupu czegoś od kogoś na allegro nie upoważnia do wysyłania spamu.
jest to Kolega z naszego forum. Nienawidzę tego typu marketingu :D
Do dowcipów dałem dla tego że Adrian sprzedaje w swoim sklepie multikody do wszystkich grup katalogów i precli również do tych co pobanowano ostatnio, a sam pisze o usunięciu śmieciowych linków :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności