Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciał bym podlinkować wszystkie podstrony które wyciągnołem za pomocą sitemap jest ich około 2000 , chciał bym je w jakiś sposób podlinkować aby poprawić indeksację i być możde pr całej strony, co mogli byście polecić? czy blasty w takim wypadku mogą zaszkodzić całej stronie?

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

Blasty czy jakiekolwiek linki ze słabym miejscówek poważnie mogą zaszkodzić, szkoda byłoby tak ryzykować. Jeśli chcesz to zaindeksować to polecam swój program SpamKat:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/166472-spamkat-nowy-typ-katalogu-stron/

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Blastowanie 2k podstron byle czym raczej nie jest dobrym pomysłem jeżeli zależy Ci na stronie. Chcesz je podlinkować bo nie są zaindeksowane ? trochę to niezrozumiale napisałeś.

Żeby nie skłamać trochę mi zależy na stronie, chciałem je podlinkować bo kiedy dodałem nową mapę witryny do narzędzi dla webmasterów , pisze że przesłano powiedzmy 1500 adresów a zaindeksowano 950 nie wiem od czego to zależy ale chciał bym aby wszystko się indeksowało, chciałem również poprawić pr podstron (może jeszcze będzie aktualizacja(proszę nie pisać że pr jest niepotrzebny, strona jest hobbistyczna i chciał bym poprostu mieć dobry pr))

Jeśli miał by ktoś jakiś pomysł w jaki sposób dobrze podlinkować przynajmniej podstrony 1-go poziomu to bardzo proszę o podpowiedzi, wykorzystałem już trochę katalogów przyjmujących podstrony, sporo precli + jakieś profile do tego ale z mizernym skutkiem.

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

Jeśli miał by ktoś jakiś pomysł w jaki sposób dobrze podlinkować przynajmniej podstrony 1-go poziomu to bardzo proszę o podpowiedzi, wykorzystałem już trochę katalogów przyjmujących podstrony, sporo precli + jakieś profile do tego ale z mizernym skutkiem.

Więc pozostaje wziąc się za robotę i linkowanie ręczne :) - komentarze na blogach, listy gości itp.

pisze że przesłano powiedzmy 1500 adresów a zaindeksowano 950 nie wiem od czego to zależy ale chciał bym aby wszystko się indeksowało

A czy podstrony nie są zduplikowane? Czy to jest sklep internetowy?

pisze że przesłano powiedzmy 1500 adresów a zaindeksowano 950 nie wiem od czego to zależy ale chciał bym aby wszystko się indeksowało

A czy podstrony nie są zduplikowane? Czy to jest sklep internetowy?

Nie to nie jest sklep , strona z informacjami, staram się wrzucać same unikalne teksty ale zdarza się że po napisaniu tekst jest w 70% unikalny, może to jest przyczyną?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności