Skocz do zawartości

Anglojęzyczne strony z polskim tłumaczeniem w polskich serpach

Robbieriviera

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj na takie coś się natknąłem i mnie zatkało, jakby mało było chwilówek w naszym rodzimym języku:

f233ur.jpg

co to w ogóle ma być?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

A to nie sa duze firmy hehehe

Moneysupermarket w 2012 wygernerowalo tylko ponad £200m zysku, w 2013 ponad £220 milionow. W same adwordsy laduja nie mniej niz kilka milionow funtow miesiecznie.

A co do wynikow to maja nie jedna 301 zrobiona przez konkurencje :hahaha:

Search Engine Optimisation Services UK SEO Services

Tematykę filtrują na potęgę (bez względu na jakość stron) i naprawdę już nie mają co umieszczać w wynikach.

Zapychanie wyników przez kilkukrotne wyświetlanie podstron jednego serwisu nie przynosiło pozytywnych rezultatów to zaczęli jechać swoim translatorem i urozmaicają wyniki :)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

też to miałem ostatnio, pod tematyką drukarni, mam 2 oddzielne domeny, jedna na rynek USA, druga na PL , obie pozycjonowane pod ten sam produkt , powiedzmy "papier firmowy" no i angielski odpowiednik, polska podstrona wypadła, na top6 pojawiła się wersja angielska , szkoda ino że ta angielska podstrona nie była nigdy na polskie frazy robiona ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności