Skocz do zawartości

Znów straszą nas Goolersi

radek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

subdomeny dają site:0 natomiast domeny główne i subdomeny bez SWLi żyją

Poczekaj kilka dni i dopiero się ciesz. U mnie jeśli poleciała subdomena, to i cała domena ze wszystkim.

PS. Nie odświeżajcie tak często tego tematu do @jimmi nie wypłaci się za transfer.

czeka mnie zmiana domenyy ze zgred.pl na bylemzgred.pl ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred masz katalog w indeksie - w sumie to nie katalog stawiany na pałe tylko unikalny, dobrze zrobione ale jednak katalog, kwestia czy miales cos w subdomenach :) jełsi by takie coś wycieli ot moga równie dobrze wyciąć wszytsko

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

jak ktos mial domene w SWL to nie dawał jej do GWT

serio? :D

chodzi mi o to czy osoby linkujące z swl dostają masowo powiadomienia, czy tylko wali w wydawców, czy w obie strony równomiernie

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

własnie wpało kilku klientów z filtrem

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ucierpiały tylko strony, które były w SWL jako miejsca do wyświetlania linków, czy strony które były z nich linkowane też ? Niby żaden z tych problemów mnie nie dotyczy, ale jeśli w życie wszedł również scenariusz nr 2 to w serpach większe ruchy się szykują.

"Donna mamma es ch*joczita."

- Tytus Bomba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności