Skocz do zawartości

Znów straszą nas Goolersi

radek

Rekomendowane odpowiedzi

ruchy nie zaczna sie od razu - sadze ze w ciągu kilku dni

powiadomienia mowisz - to juz dostawali na bieżąco, głównie osoby które robiły to nieumiejętnie

ci co linkowali swoje strony z SWL zazwyczaj dostaja filtr nie BAN

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na razie nie mam powiadomien za stosowanie swli a mam kilka testów zapuszczonych

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ciekaw jestem kiedy będzie "nowe przeliczenie" i ruchy w serpach dla domen docelowych. Będzie zabawa :D

Ruchy w serpach już zauważyłem

Na + czy na -?

Ja na razie nie dostrzegłem żadnych zmian.

Kilka godzin temu sprawdzałem pewną frazę, która od dłuższego czasu nie chciała wejść do TOP10 (była ulokowana na 11 lub 12) pozycji. O 7.45 nadal była na 11 pozycji teraz jest na 9. Zatem dla mnie na +

Zwiedzając Rzym i inne ciekawe miejsca w Europie www.weuropie.pl

poznajemy również zakątki Polski witajpolsko.pl

Łał, nie ma to jak wnioskować na podstawie jednej frazy i susa o 2 pozycje.

Pisanie tylko o e-weblinku i gotlinku to nieporozumienie - nie ma żadnego znaczenia. Matt ściemnił o 2 systemach, a poleciały przecież strony nie podpięte do tych systemów.

Ludzie, wy myślicie, że google zaktualizuje wyniki na wszystkich serpach w parę godzin ?

Poczekajcie do końca tygodnia, będą wachania, muszą być ;)

Teraz siadacie grzecznie przed monitorkiem i analizujecie gdzie zrobiliście błąd i już go poprawiacie, nie czekając na zmiany.

Matt sobie walną na ptaszku, ze 2 oberwą, ale nie jest w stanie określić, która domena nalezy do którego systemu, poprostu on zna liczę banów, zobaczyli ile domen jest w systemie i logiczne im wyszło, że muszą to być ~2 systemy, przynajmniej takie jest największe prawdopodobieństwo, a oberwało się z każdego po trochu.

sygnaturka.png

Jakby zliczyć wszystkie sprawdzenia Site, które wyszły z forum PIO i jeszcze wziąć najczęściej powtarzające się (cześć wspólną sprawdzenia) to mieliby też ciekawy wynik - po część wspólna dotyczyłaby nie moich domen, o które się tylko ja troszczę, ale domen, skąd ja linkowałem oraz inni linkują.

Zwiedzając Rzym i inne ciekawe miejsca w Europie www.weuropie.pl

poznajemy również zakątki Polski witajpolsko.pl

Teraz kwestia jak dostawcy są w stanie szybko odbudowywać strony z sitem. Przy rotacji przy utrzymaniu ilości punktów jest szansa że strony linkowane oberwą minimalnie albo wcale. Tam i tak zmieniają sie co rusz linkujące adresy i jest ogólny miszmasz.

U mnie w gotlinku serwisy dodane trzymają się, ale to normalne strony, cześć kiedyś nawet zarabiała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności