Skocz do zawartości

Znów straszą nas Goolersi

radek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem nie są w stanie wydzielić i wrzucić do oddzielnego kosza

- to są domeny z Prolinka, to są domeny z Gotlinka (wydaje mi się, że w kodzie strony nie ma cech na tyle charakterystycznych) aby serwis zakwalifikować jako taki, który sprzedaje linki z Prolinka bądź innego systemu

Zwiedzając Rzym i inne ciekawe miejsca w Europie www.weuropie.pl

poznajemy również zakątki Polski witajpolsko.pl

Moim zdaniem to kolejna pokazówka i nic więcej, nie ma co panikować. Ktoś wspominał o czytaniu pomiędzy wierszami tego komunikatu, ja wyczytałem tyle, ze po prostu dalej nie mają pomysłu jak odróżnić "linki naturalne" od linków stworzonych przez pozycjonerów. Dlatego, robią kolejną wielką akcję, której wynikiem będzie dużo banów i rotacji tylko po to, aby trochę zaburzyć cały obraz i utrudnić analizę sytuacji. To nic więcej jak tylko gra na czas, bo nie mają żadnego lepszego pomysłu.

to są domeny z Prolinka, to są domeny z Gotlinka (wydaje mi się, że w kodzie strony nie ma cech na tyle charakterystycznych)

daj spokój, gdybym miał ich możliwości wyciąłbym w pień SWLe w moment

zresztą zapewne nie tylko ja mam takie zdanie

a tak swoją drogą po co im podsuwacie tutaj pomysły, liczycie na kubek albo koszulkę?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Lemingi czytały i będą czytać Pana Sebastiana Miśniaka ;-)

No i bardzo dobrze, bo zostaną dalej na poziomie leminga, oby więcej takich ludzi. Przy okazji przekonają kilku innych do siebie (przykład niejakiego Krzyworączki). Im więcej lemingów czekających aż ich bóg google w końcu zwalczy swle (niedoczekanie) tym luźniej w serpach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Bo to atak na kogoś interesy..

faktor o czym ty w ogóle mówisz, atak na czyje interesy? Xaana? Przecież on dostał darmowa reklamę na cały świat SEO,a ceny pójdą w górę. Ilość konto PRO wątpię ze zmaleje, większość i tak płaci za rok z góry. W handlarzy SWLami? Nie myślisz logicznie jeśli komuś wybanowało 50% zaplecza pod SWL a ceny jutro będą o 100% wyszczę to kto stracił?

Nie zaśmiecaj tematu takimi dziwnymi dywagacjami, bo uznam to za trollowanie.

Było nie było trochę racji w tym jest , sam po sobie czuje, że jestem czasami "faworyzowany" jak coś "chlapnę" bo po ochłonieciu wydaje mi się, że powinienem dostać opierdol :D

PS

nie, nie jestem masochista :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

czuje, że jestem czasami "faworyzowany"

Beerbuś nie przesadzaj... ;D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności