Skocz do zawartości

Znów straszą nas Goolersi

radek

Rekomendowane odpowiedzi

Pare domenek rzeczywiscie zgarnęło bany - te które były robione pod SWL'e, ale co w tym dziwnego? Tak było jest i będzie, zobaczymy jakie statystyki w najblizszych dniach zaprezentują systemy, wtedy sie zobaczy jaka to była skala.

A co do smiesznych blogerów - to chyba ma byc jakiś rewanż 'elity seo' za wątek o hangoucie ...

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Beerbuś nie przesadzaj... ;D

Blejkuś, to jest mój "subiekt" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

'śmietanka seo'

a niektórzy to "masełko" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zddm508.jpg

Ktoś się na Was obraził :)

Rokko nie dostał bana, a dostał punkt ostrzeżenia za wypowiedz cytat :", możecie dalej wchodzić w d... Xannowi do tego macie smykałkę.". Ale jak woli robić się na kolejnego poszkodowanego przez PIO, to jego wybór.

mogę prosić linka?

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/190820-video-9-polski-seo-hangout-on-air/

Ale jak woli robić się na kolejnego poszkodowanego przez PIO, to jego wybór

To raczej moda - i na dodatek skuteczna czego przykład tutaj ...

Rokko nie dostał bana

A powinien za samego nicka obrażającego moje poczucie męskości :D

A powinien za samego nicka

Myślisz, że on wie kto to rokko? :D Może lepiej go nie uświadamiać, bo może to zburzyć jego światopogląd.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To był przykład robienia "za ofiarę " w celu wywołania określonych emocji a tyle to ma wspólnego z tematem, że korpogoogle postępuje dokładnie w ten sam sposób wciskając kity o biednych użyszkodnikach internetu nie mogących niczego znaleźć przez tych wstrętnych "spamerów" którzy na frazę "wypas owiec" wpychają stronki z ajfonami ....

As u wish. Nastepny temat proponuje załozyc jutro jak bedzie więcej wiadomo :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności