Skocz do zawartości

Znów straszą nas Goolersi

radek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak trochę tego syfu zejdzie z serpów to i lepiej.

Jak dotychczas to raczej skutkowało zejściem stron które akurat były dla mnie wartościowe i nie mam na myśli bynajmniej klientów ...

Potwierdzenie tego uzyskałem ostatnio na zdjęciach gdy zacząłem dyskutować o wynikach z załogą takiej włoskiej restauracji (ludźmi kompletnie nieobytymi w necie) od których usłyszałem, że coraz gorzej im coś znaleźć w google ..

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jak trochę tego syfu zejdzie z serpów to i lepiej.

Jak dotychczas to raczej skutkowało zejściem stron które akurat były dla mnie wartościowe i nie mam na myśli bynajmniej klientów ...

Potwierdzenie tego uzyskałem ostatnio na zdjęciach gdy zacząłem dyskutować o wynikach z załogą takiej włoskiej restauracji (ludźmi kompletnie nieobytymi w necie) od których usłyszałem, że coraz gorzej im coś znaleźć w google ..

Nie trzeba włochów żeby to stwierdzić, dziś przy wyszukiwaniach nie związanych z seo szlag mnie trafiał po tym co zwracało w zapytaniach google.

Czas na testy.

Albo wykształci się dokładny profil linkowania, nie do odróżnienia od naturalnego i się poddadzą

Zrozum, że nie chodzi o naturalność, chodzi o to, że tak czy inaczej można się do wszystkiego przypieprzyć a co za tym idzie wobec niepewnego bytu w serpach pozostaje jedyna alternatywa w postaci , no zgadnij sam czego ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

, w końcu eweblink u Matta, bezcenne cały świat się właśnie dowiedział

Męczyłeś się tu na forum i serwowałeś jakiegoś szemrańca a teraz masz pierwszorzędny szeptaniec na cały świat. Na dodatek za free. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Co do gotlinka i e-weblinka - jeśli wywalą będę się cieszył nieprawdopodobnie już dawno powinni to zrobić. Twoimi systemami linkowano cudze strony, na co właściciele tychże stron nie wyrażali zgody więc sam możesz sobie pluć w brodę za swoją głupotę Xann. Chciałeś zarobić marne 10zł od domeny to teraz możesz nic nie zarobić.

A co do kilku innych Panów wypowiadających się w tym wątku (towarzystwa wzajemnej adoracji), możecie dalej wchodzić w d... Xannowi do tego macie smykałkę.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

na co właściciele tychże stron nie wyrażali zgody

mam super bloga z miliardami wejśc na godzine na którym chce wstawić link do tvn'u to dzwonie do prezesa ITI z prośbą o zgode? ogarnij sie ( przyp dla niekumatych: nie, nie dzwonie po prostu wstawiam )

To ze jakiś serwis (dla niekumatych: google ) interpretuje to w sposób negatywny gó**o mnie to obchodzi, moja strona - moje zabawki i moja piaskownica.

więc sam możesz sobie pluć w brodę

Z pewnoscia gdyby była mozliwosc blokowania za darmo na pewno nigdy by nie doszło (zreszta pewnie w dalym ciągu ine doszło) do wycinania SWLi przez googleboty

A co do kilku innych Panów wypowiadających się w tym wątku

netykieta forum sie kłania, na forum nie panujemy.

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

"Kolega" Rokko ma urlop już dawno jemu należał się. Pomijam fakt kiedyś dawno już zapowiadał "opuszczenia" naszego grona bo coś tam nie pasuje Jegomości w moderacji. Teraz ma kolejną okazje. Pozdrawiam serdecznie

@Mariusz ma czasami dziwne podejście do tematu, z tym pisaniem do matta to według mnie przegięcie. W mniejszym lub większym stopniu duża liczba stron w polskim internecie ma linki z swl. Czy są to linki tworzone przez nas, przez konkurencje, czy w ogóle przez jakiś tam innych użytkowników, którzy chcą np. podlinkować swój komentarz - nie ma to znaczenia, po wycięciu takiego swl wyjdzie na to, że skoro swl to "złoo..." jak i katalogi i cała reszta linków w sieci, to generalnie filtry może dostać każdy, w tym i kolega Mariusz ;)

Druga sprawa jest taka, że rozwój systemów wymiany linków, bez różnicy, czy to eweb, czy np. seopilot również powoduje rozwój sieci. Powoduje też zarobki, które często wydawane są w linkach sponsorowanych. To jak z szarą strefą, jest ogromna, wszyscy o niej wiedzą, ale zbytnio nie można jej zlikwidować, bo co dalibyśmy w zamian?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

@Mariusz ma czasami dziwne podejście do tematu, z tym pisaniem do matta to według mnie przegięcie

nie przeceniajmy techinformatora. Jak googarze coś planowali to mieli głęboko w d... opinie jednego gościa piszącego blog o wszystkim. Wkurzające jest tylko to że dużo ludzi straci źródło jakiegoś dochodu a gość się z tego cieszy i traktuje jak "swoje dzieło"

W tej całej "aferze" zacznijcie czytać miedzy wieszani, raczej malo kto zauważył że ta napaść Google na nasze narodowe dobra to nic innego jak zwiekszenie zysków z Adwords, ale pocieszające jest to że nie tylko ja takie rzeczy widzę https://technet-media...cien-bieli.html

Druga sprawa jest bardziej złożona Matt daje coraz to większe pole do depozycjonowania, a profil linków zmieni się tylko z takiego ze coraz cześciej bedziemy linkować konkurencje i jeszcze ją podpieprzać od całą polityka google

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności