Skocz do zawartości

Znów straszą nas Goolersi

radek

Rekomendowane odpowiedzi

"Kolega" Rokko ma urlop już dawno jemu należał się. Pomijam fakt kiedyś dawno już zapowiadał "opuszczenia" naszego grona bo coś tam nie pasuje Jegomości w moderacji. Teraz ma kolejną okazje. Pozdrawiam serdecznie

MaxPan, daleko mi od wchodzenia w buty rokko i mam zupełnie inne zdanie na ten temat, ale to że zaatakował xanna to chyba nie powód żeby banować ?

W sumie w tym poście, który napisał nie widze powodu do banowania.

Jeżeli to jest powód, dla którego się pożegnał z tym forum, to sam muszę przemyśleć swój w nim udział, bo w tej chwili przeciwnikom kółka wzajemnej adoracji dałeś kolejny argument.

Czas na testy.

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie od dzisiaj wiadomo - aby zareklamować blogaska tzreba po kimś znanym w necie "pojechać" (przerobiliśmy to na PIO już nie jeden raz), więc sam fakt propozycji Rokko mnie nie dziwi, tylko nawet w takich działaniach tzreba "trzymać fason" i jak już zostałeś na tym przyłapany to nie sprowadzać dyskusji do wycieczek osobistych.

Co do ewentualnych zmian to Googlarze już dawno mogli wyciąć wszystkie znane obecne SWL jednym kliknięciem myszki, tylko co by to stało - a nic, powstali by tydzień nowe, nieco zmodyfikowane systemy i wszytko by wróciło na koleje swoje. A tak wiedzą już co nie co o tych systemach, czas od czasu po-banują stronki pod site (web mini i inne kwiatki), w sprawozdaniu napiszą ze walczą ze spamem i jest OK. Zobaczymy jak to skończę się ale nie wróże dużych zmian. Zazwyczaj krowa co głośno ryczę mało mleka daje, jak by mieli coś wprowadzić na prawdę mocnego to zrobili by to " z zaskoczenia"

@hyhy

nie dostał bana tylko ostrzenie za niewłaściwy język dyskusji tylko (24h), nic nie pisałem o banie, a z forum "rezygnował" już chyba 2 razy fochem, jak widać dalej jest.

W sumie w tym poście, który napisał nie widze powodu do banowania.

w sumie to ja narazie jestem moderatorem i widzę powód dla krótkiego urlopu

cytat :"możecie dalej wchodzić w d... Xannowi do tego macie smykałkę."

. Ale szanuje jak najbardziej Twoje zdanie na ten temat.

A mi się podoba pomysł serpów nie jadących na dopingu z swl-a i nie rozumiem niby dlaczego jakość wyników ma się pogorszyć, patrząc na zajadłość z jaką RR tępi linki z blogrolli, mam nieodparte wrażenie że kolejny algorytm będzie w jeszcze większej mierze faworyzował te linki, jako jtrudniejsze do spamowania.

A mi się podoba pomysł serpów nie jadących na dopingu z swl-a

przedwczoraj polecałeś dopalenie wpisów w katalogach, nawróciłeś się czy tak podgrzewasz dyskusje bo nie nadarzam za tokiem strategij SEO którą proponujesz szczególnie w działach dla początkujących?

te co wyświetlały linki SWL

nie ma znaczenia rodzaj domeny

oberwały wszystkie

wystarczy ze wyświetlały linki SWL

nie sadze aby zacierali ręce - ja dzis nie przedłużyłem właśnie 40 domen przez to a większy zarobek maja z przedłużeń niż z kupna nowych

nic nawet nie sprawdzam dalej

czekam tylko na info czy kogos jeszcze to spotkało

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności