Skocz do zawartości

Znów straszą nas Goolersi

radek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zgred wyświetlałeś na nich jakies linki z SWL

no co Ty chory ? na żadnym nie ma swli.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred właśnie to chcialem wiedziec, bo nie wiem czy przywalili tylko SWL czy tez np grupom katalogów

zakręcony- to juz nie czas gdzie za 1 kupowało sie 10

ceny domen, ceny punktów, nie sa już tak zachęcające do tego

akcja za nienaturalne zniechęciła wiele osób do SWL a ta akcja dzisiejsza zniechęci pewnie kolejna grupe osób do SWL

prosba jak podajecie ze za jakeis skrypty - to podawajcie czy były gołe czy cos tam wyswietlały

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Swoją drogą już dawno nie robili pokazówki na wydawców linków.

Trzymać się chłopki :piwo: i pamiętać, za 1 uwaloną 10 nowych ;)

W rotacji może i tak, ale w stałym jak np. statlink to praktycznie niemożliwe w krótkim czasie przy obecnie przyjętych zasadach, a już napewno nie opłacalne

Moje katy autorskie póki co trzymają się bez zmian. Linki stałe (własne), site po 0,5-3k.

@sttorm, @janekszeryf to można się zastanowić nad cesjami domen pomiędzy właścicielami pobanowanych owieczek, cesje są chyba bezpłatne niektórych domen, wtedy poza czasem nie tracisz podlinkowania, na chwile stawiasz coś gołego, a po chwili znowu żyto ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

okey wszystko co wyświetlało eweba jest zbanowane - subdomeny dają site:0 natomiast domeny główne i subdomeny bez SWLi żyją. Poleciały tez katalogi (na razie u Mnie sztuk jeden) ale widze, ze innym katalogi też leca.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mi oberwało około

Mi oberwało około 50%

za 1 uwaloną 10 nowych ;)

Tak pewnie będzie, do kolejnej pokazówy

Jeśli są chętni za zakup, to sprzedający zawsze się znajdą

Xann w końcu będzie miał swoje 120 netto za 100k, bo ceny wzrosną diametralnie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

natomiast domeny główne i subdomeny bez SWLi żyją

U mnie jedna sytuacja taka:

5 subdomen z swlem zbanowanych, kolejnych 5 subdomen tej samej subdomeny też z swlem żyje :) Czy oni ręcznie tego szukali? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

U mnie wygląda to na wycięcie wszystkiego co stare i z większym site (10k+ ale to może być złudne, bo moje strony miały zazwyczaj więcej). Nie została niemal ani jedna strona, która była z ewebie ponad rok. Przetrwały głównie świeżynki, ale nie wszystkie.

Skrypty tutaj nie grają roli wg mnie (kilka różnych, w tym większość autorskich, pojedyńcze strony na unikalnym skrypcie też poleciały). Wstępnie podejrzewałbym po prostu tylko fakt zainstalowania swl-a, który w zestawieniu z jakimś tam dodatkowym parametrem Google (ilość dodań do disavow? - stąd im starsze strony, tym pewnie miały ich więcej) oznaczał ban dla strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności