Skocz do zawartości

adportal.pl - kolejna alternatywa? Czy nowy lider?

mchrapka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wychodzi na to, że kolejny Polski system który niby ładnie zaczyna a do doopy kończy.

hmm ... ja z taka opinia bym sie jeszcze wstrzymał ... nie zawsze da sie wszystko planowo załatwić i z stad ich poslizg.

Chociaż dziwi mnie to, że bodajrze polityka miala wyświetlać ich reklamy wyświetla reklamy Adkontestu ... ; p

dzisiejszy news:

https://www.adportal.pl/?nodeid=news_show&id=238

"W pierwszych dniach do AdPortalu akces zgłosiło 70 witryn o łącznym zasięgu ponad dwóch milionów użytkowników!"

a tutaj:

https://www.adportal.pl/?nodeid=142

pusto nadal

Głównym kryterium przystąpienia do AdPortalu jest posiadania działalności gospodarczej zarejestrowanej w Polsce, choć nie wykluczamy w najbliższej przyszłości otwarcia sieci także na osoby prywatne. Jesteśmy elastyczni i przyjmujemy zgłoszenia także od witryn działających w obszarze hazardu online czy serwisów erotycznych. Oczywiście każda witryna jest przy tym dokładnie weryfikowana, także pod kątem działania zgodnego z prawem."

jak wyglądają boksy mozna zobaczyż na poluityce, po prawej stronie np tutaj:

https://www.polityka.pl/polityka/index.jsp?...reads&page=text

edit: oj trzeba troche poklikac po polityce bo reklamy sa rotowane i pojawiaja sie tu i tam :D

"W pierwszych dniach do AdPortalu akces zgłosiło 70 witryn o łącznym zasięgu ponad dwóch milionów użytkowników!"

A powinni napisać tak:

"W pierwszych dniach do AdPortalu akces zgłosiło 70 witryn o łącznym zasięgu ponad dwóch milionów użytkowników! Jednak mamy ich wszystkich w du**e i nawet nie potwierdziliśmy otrzymania zgłoszenia, bo wystarczą nam nasze własne reklamy."

Co widać tutaj:

adp0vq.jpg

Rotfl.

Sądzę, że skoro NetSprintowi nie wychodzi dotąd system

na poważniej, to i nikomu innemu nie wyjdzie również.

Szy.

Ja tam uważam, że ten system bedzie dobry i na wysokim poziomie.

Czemu tak sądze .. nie wiem ... przeczucie ??

Ale z tymi 70tys ludzi to przegieli, w życiu tyle osób z zarejestrowaną działalnością gosporadczą tam nie przystąpiło .... - tania propaganda ... ??

Narazie to ja widze na tej stronie bide z nedza news napisany z grubym poslizgiem, propaganda jacy to my ni bedziemy wielcy i ile tysiecy czy milionow wyswietlen czy zarejestrowanych userow. Narazie to ja widze to czarno w sumie sluuszna koncepcja z tym ustalaniem minmum za klikniecie ... to jest plus, ane nie pytanie czy jest tylko kiedy bedzie to dzialalo bo prawde mowiac w adkontekscie denerwuja mnie tragicznie niskie ceny za klikniecia, a tego typu sprawa tj. pewne odgorne ustalenie rozwiazalo by problem tym czasem adkontekst ma cora z mniej wspolnego ogolnie z reklama kontekstowa gdyz dobieranie reklam do stron jest tragiczne ... owszem jesli zakladamy, ze serwujemy tylko te reklamy na ktorych da sie zarobic wiecej to dobrze chodz nie do konca bo adkontekst ani ja nie zarobimy wiele dajac reklame wozkow widlowych na stronie o aparatach cyfrowych ... moral z tego taki idzie, ze nie zawsze drozej znaczy lepiej. Tak czy owak nie nazekam bo lepszy tysiac w garsci niz adportal na dachu ... pozyjemy zobaczymy narazie wg. mnie to co sie dzieje na tej stronie przeroslo ambicje ludzi, ktoryz podjeli sie realizacji tego projektu.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności