Skocz do zawartości

BANY za SWL

sttorm

Rekomendowane odpowiedzi

Pojawiały, bo algo uznał, że są wartościowe dla użytkowników. Przecież wyniki były tak dobre jak nigdy wcześniej. Zresztą jak się uwala wartościowe strony to co tam ma się pojawiać? Biała plama? ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wiesz ja mam m. in. strony typowe pod ludzi np - portale ogłoszeniowe - ludzie wchodzą dodają ogłoszenia , szukają ogłoszeń, przy okazji był tam SWL

okazuje sie jednak iż to za mało

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Strony pod swl raczej nie sa wartosciowe:) raczej;)

Jak by nie były, to czy algo by je tam umieszczał?

Swoją drogą chciał bym zobaczyć wyniki po zdjęciu wszystkich filtrów (nie banów) jakie zostały nałożone. Pewnie ten tak zwany syf pod SWLe był by tam gdzie teraz większość zafiltrowanych stron. No ale kto by w adwordsy marnował $ ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Panowie bany poszły jak co rok od 6 lat, przecież to żadna nowość, nowością jest to że pierwszy raz o tym napisali :P

Zacytuje tutaj Radka co się zmieni po tej akcji:

".....

• z drugiej strony skoczą ceny na sprzedaż punktów – czyli na plus
  • Google dokonało za nich moderacji stron, które uczestniczą w SWLach – zatem strony, które zostaną będą miały relatywnie wyższą moc i będą powodować mniejsze zagrożenie filtrami ręcznymi - wcześniej wiele z wybanowanych stron było oflagowanych. Zatem i to zmieni się na plus...."

Wiec jak co roku proszę sobie odświerzyć zaplecze i zobić ciut lepsze

odnośnie cen to ja mam juz po 200 netto (gdzie te czasy co było po 400 ale dojdziemy i do tej ceny znowu ;) )

Marketing internetowy dla firm

@Xann Ale już dawno nie było banowania, jesteś pewny, że w zeszłym roku było?

Wracając do tematu, czyli poszły same rotacyjne? Jaki % poszedł?

odpowiem za Xanna - były;

były najpierw w październiku/listopadzie 2012, i potem - mniej więcej w tym samym czasie co teraz - w 2013;

i też bym powiedział, że była rzeź...

Było tylko nikt aż tak nie huczał bo ludzie są przyzwyczajeni do banowania zaplecza, wystarczy popatrzeć na historie począwszy od starych Qulwebów (cóż to był za katalog) Google cały czas wicina, nikt nie pokazuje tego co zostało wycięte ale widzcie mi to nie są takie strony jak ta https://www.tanie-kse...rki.com.pl jak zacznie się era takich zapeczówek to napewno bany nie bedą grozić

Nie zamierzam sie chwalić ale mi przeżyło 98% zaplecza bo ja nie robie zaplecza pod SWL choć Ono też tam jest ale ale pod coś innego ;)

Marketing internetowy dla firm

odnośnie cen to ja mam juz po 200 netto

Spoko, ja wystawie za pińset, ale klientów na to będę miał tyle co Ty :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blake no nie, a gdzie Twoja netmisja? Czyzby...?

ooo :D Nawet nie widziałem hehe. Banik na netmisje! Ale jaja, kto się odważył? heehee. Z całej grupy tylko 2 bany, więc jak na całą grupę poleciało tylko 2% to jak dla mnie takie czystki mogą się odbywać co miesiąc.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Znaczy się, jak już pobanują to można SWL? bo jeszcze nie doszłem do tego etapu ;)

Miłego panowie :) Zamiast się obrzucać i dzielić, lepiej określić najlepszą strategię działania ale co ja tam wiem ;)

Przycukruje;) jak dodałem wpis do katalogu Zgreda to dostanę bana? Jak są u Blake tym bardziej? Jak oszacować, czy PR12 da moc ;)

Ze mnie żaden pozycjoner, ale jedną stronę dzięki wam trzymam w TOP 1, na marne frazy, ja tam trzymam owce w bieszczadach ;)

Ja stawiam, że połowa z PiO to z Mattem z Google pisało ;) i Putinem aby Yandexa w końcu wpuścił na nasze rynki ;)

Dużo tutaj niepotrzebnych emocji, nerwów zamiast konkretnej strategii i próby ominięcia firmy, która dyma WAS wszystkich (mnie też, choć do dziś nie wiem co to Google;)

Pamiętajcie, skoro wspomnili o kraju taki jak nasz, to znaczy iż, aż, oż, eż, nie jest tak źle z WAMI panowie, i duży szacun skoro WAS jadą

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności