Skocz do zawartości

BANY za SWL

sttorm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy w ogóle przewidujecie rekompensaty?

a jak młotkiem walniesz sobie w szybę i ją rozbijesz to pójdziesz do producenta młotka po odszkodowanie?

narzędzi trzeba używać w sposób umiejętny

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Z Waszych wypowiedzi wynika jednoznacznie, że z wartościowym zapleczem lepiej trzymać się z dala od SWL-ów.
Kung Fu SEO a Ciebie co takiego rozbawiło? Wydaje mi się uczciwym wyrównanie różnicy w punktach w takiej sytuacji. Coś na styl ubezpieczenia od nieszczęśliwych wypadków ;)

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

Z Waszych wypowiedzi wynika jednoznacznie, że z wartościowym zapleczem lepiej trzymać się z dala od SWL-ów.

Kung Fu SEO a Ciebie co takiego rozbawiło? Wydaje mi się uczciwym wyrównanie różnicy w punktach w takiej sytuacji. Coś na styl ubezpieczenia od nieszczęśliwych wypadków ;)

Po wypowiedzi i po stopce wnioskuję, że masz zerowe pojecie o pozycjonowaniu, SWLach i katalogach.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Widzę, że daremna jest z Wami rozmowa Drodzy Panowie, a stopka była jeszcze sprzed kilku lat - nie ma się co naśmiewać - też takie mieliście w latach 2005 - 2006. Pozdrawiam Was i życzę sukcesów.

Pozdrawiam, amicek

Oj to przepraszam ... z tym zerem przeszacowałem.

Jeśli po 8 latach pobytu na forum jeszcze nie zmieniłes stopki to gratulacje i równiesh shyche powodzenia.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przez kilka lat nie pojawiałam się na forum bo miałam inne priorytety niż generowanie prześmiewczych tekstów pod adresem innych osób, dlatego wisiała stara stopka :)

Pozdrawiam, amicek

amicek

Pozycjonowanie wiąże się z ryzykiem, zarówno dla stron linkujących i linkowanych, jest ono wpisane w tą działalność. Świadomość tego jest podstawową rzeczą w tej branży. Bana mozna dostać nie tylko za swl-e. Traciłem z dnia na dzień serwisy które generowły dość znaczne kwoty i ... nic, trudno. Buduje sie następny projekt i do przodu. Oczywiście robi sie wszystko by to ryzyko zminimalizować.

Właśnie dzisiaj zgłosił się do mnie znajomy, wyrwał filtra algo za swl-a, powiadomieni jest a w GWT nie ma żadnych linków :) Co najlepsze firma, której zlecił pozycjonowanie , tak się wystraszyła jak zobaczyła ,że jest powiadomienie,że nawet nie odpięła domeny z SWL-a :D

btw: ktoś z Was może wykonać pobranie linków z majesticseo? Oczywiście odpłatnie, paragon ani fv nie potrzebna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności