Skocz do zawartości

www.szydera.pl

skera

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli liczysz na oceny to zrób klikalny link, bo tak trzeba ten adres skopiować zrobic nowe okno przeglądarki wklejić adres i wcisnąć enter czyli 4 do 5 razy więcej pracy i czasu.

Szanuj nasz czas i pracę ;)

A co mamy oceniać? Php-nuke'a? Czy tego super gifa z "Twoim Centrum Rozryki"? Zrób najpierw porządną stronę i wtedy daj do oceny.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zawsze jak trafie na takiego posta to cos we mnie drgnie i rodzi się nadzieja.

A jak już kliknę to buuuuuu zostaje rozpacz.

Przecież to prawie golutki (rozjechanego kota pominę) cms. Jak Ty taką stroną chcesz trafić do graczy to ja nie wiem, w jakim przedziale wiekowym? Taka strona powinna tętnić życiem zachęcać do zabawy a tu wieje kaplicą. U mnie w FF brak części polskich liter ż i ą reszty nie szukałem.

Kot jest fajny. Nie mylić z kodem który jest be. Poza tym "goły" php-nuke. Dużo, dużo pracy przed Tobą, ale jakiś początek już jest.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

W sumie macie racje kilka rzeczy jest do zmiany ale to już za niedługo. Chodzi mi między innymi o:

- literówki - czasem brak polskich liter

- zmiana loga i lekka przebudowa menu co ożywi stronę

- kilka skryptów się pojawi między innymi Nuke Jokes - każdy będzie mógł dodać i ocenić dowcip.

i przede wszystkim masę treści trzeba dodać

Dzięki za szczerość. Po za tym mam dopiero 16 jest to moja pierwsza " w miarę" porządna strona. Z czasem mam nadzieję że wyjdzie z tego coś porządnego, ale niestety samo się nie zrobi : /

Pozdrawiam Skera

Ps. Już mi kuzyn powiedział " gdy na twoja strone trafi dziecko w wieku 12 lat będzie się śmiało z flashy, gierek i filmików a jak trafi ktoś w moim wieku to wyśmieje grafikę i też odejdzie zadowolony" :)

To, że masz 16 lat nie znaczy, że masz taryfę ulgową. Ucz się, poznawaj standardy sieciowe, może coś z tego będzie :).

Na stronie póki co nie ma zbytnio co oceniać, popracuj nad grafiką, bo jeśli internaucie nie podoba się strona, to ucieka z niej już po kilku sekundach, a chyba nie na takich wizytach Ci zależy... :)

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności