Skocz do zawartości

Zaplecze na darmowych serwerach

sealteam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich proszę o odpowiedź czy jest sens stawiać zaplecze na darmowych serwerach w stylu cba.pl, prv.pl itp. Nie mam środków na rejestrację kilku domen i nie wiem czy poradzę sobie z tematem pozycjonowania. A chciałbym jednak spróbować w tej dziedzinie.

cba.pl, prv.pl itp.

Nie

Nie mam środków na rejestrację kilku domen

Są za 0 złotych

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A chciałbym jednak spróbować w tej dziedzinie.

Lepiej wykorzystaj darmowe platformy blogowe np. blox.pl, wordpress.com i inne tego typu.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

kilka domen to jeszcze nie zaplecze, wszystko w zależności od fraz, ale zaplecze zazwyczaj powinno być liczniejsze. Darmowe hosty to jest sposób na uzupełnienie zaplecza, maja sporo wad, ale jedną zaletę są za darmo.

ale jedną zaletę są za darmo.

Pety też są na ziemi za darmo, czyli mam dopalać je ?

Dajcie spokój z darmówkami.

Zacznij od początku, hosting powiedzmy 50zł rocznie(lub wybierz sobie jakiś za sms miesięcznie, lub 3-4zł miesięcznie)

Stawiasz strony, podpinasz SWL.

Punkty sprzedajesz, i zarabiasz na swoją pierwszą domenę.

i zapętlasz...

Pamiętaj, by zrobić, trzeba wyłożyć wpierw.

sygnaturka.png

kilka domen to jeszcze nie zaplecze, wszystko w zależności od fraz, ale zaplecze zazwyczaj powinno być liczniejsze. Darmowe hosty to jest sposób na uzupełnienie zaplecza, maja sporo wad, ale jedną zaletę są za darmo.

Właśnie dzięki temu, że są za darmo można postawić liczniejsze zaplecze :) Oczywiście pytanie czy strony postawione na darmowych zapleczach w subdomenach tychże są lepsze do pozycjonowania jakiejś strony niż założenie tej samej ilości stron na darmowych platformach blogowych. Jest możliwość takiego rozróżnienia?

Na 2 poziom zaplecza sprawdzają się jak znalazł, nawet jak trochę pada, a ilość spamu u kolegów z lokalizacji obok jest potężna, pod punkty SWL bym przy ostatniej nagonce specjalnie bym nie polecał, szkoda pracy. Jeśli w grę wchodzi 1/2 stronki i szkoda kasy na hosting, domeny to wg mnie lepiej sprawdzają się darmowe platformy blogowe.

jest to dobre rozwiązanie żeby zróżnicować linki, nie należy zapominać, żeby podlinkować odpowiednio takie strony. dobrym rozwiązaniem jest również kupowanie artykułow na stałe na różnych stronach/blogach przy jednorazowej płatności. jest wiele stron, na których można kupić wpis za grosze

Usługi seo, zaplecze, link building, copywriting e-reklama

Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj

Tak i na starcie dopal jeszcze nie zaindeksowane w wyszukiwarce google xrumerem i swl i innym koksem, efekt murowany w postaci spadnięcia aż do reklam adwords.

Czy dopala się tylko zaindeksowane wpisy ?

Czy dopalanie niezaindeksowanych nie wspomaga indeksowania?

Czy efekt murowany tzn. że wszyscy którzy twierdzą inaczej i mają na to dowody kłamia?

Czy dopalanie wpisów na innych stronach na pewno wpłynie negatywnie na pozycje w serpach mojej strony ?

Więcej pytań nie mam. Nie dopalam wpisów i nie popieram ale nie twierdzę że to nie działa.

CZEMU NIE MAM OPCJI " CYTUJ SELEKTYWNIE ?? "

W temacie : jak już wcześniej było napisane, na 2-gi poziom nadają się.

Nie w temacie: @unnamed musieliśmy wyłączyć kilka opcji w celu zlokalizowania źródła zamulania forum. Selektywne cytowanie jeszcze dzisiaj powinno się pojawić z powrotem :)

Tak i na starcie dopal jeszcze nie zaindeksowane w wyszukiwarce google xrumerem i swl i innym koksem, efekt murowany w postaci spadnięcia aż do reklam adwords.

Arkaszka

A co mnie interesuje że zaplecze spadnie, niech spada w odmęty G, gorzej jak przez przypadek wypłynie i kłuje konkurencje w oczy. zaplecze ma pchać moje stronki i tyle, a czym ją podlinkujesz to spawa drugorzędna, byle miało moc i w miarę możliwości nie łapało bana.

Dopalać można wpisy w katach, preclach, bo przeważnie kolejne wpisy przykrywają je i G może ich nie zaindeksować, choć jak zwrócił mi uwagę jeden z kolegów aby nie pisać iż dopalanie wzmacnia wpisy katalogach (bo ja łącze dopalanie z linkowaniem), lepiej linkować aby wzmocnić link takiego wpis na długo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności