Skocz do zawartości

Zaplecze na darmowych serwerach

sealteam

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka jest różnica między blogiem na platformie blogowej,a blogiem w subdomenie . cba.pl albo prv.pl ?

Ja jak zaczynałem uczyc się pozycjonowania, to własnie rozpoczynałem od tworzenia stron na cba.pl yoyo.pl itd. Do dzisiaj mam te subdomeny i odnoszę wrażenie,ze one całkiem fajnie przekazują moc. Kilka ma nawet PR=4

wszystko jest kwestią indywidualnej kalkulacji,wiadomo że szynka za 50 PLN/kg, jest lepsza, zdrowsza niż za 13 PLN. Jeśli masz klientów którzy płacą ci za twoje usługi 10K/mc. To możesz bez problemu wydać 1-2K na przedłużenie domen, serwery itd, ale jak ktoś pozycjonuje 1-2 stronki, czy ma bardzo skromny budżet, musi korzystać z tańszych zamienników mimo licznych ich wad.

Dlatego najfajniejsze są te platformy gdzie po usunięciu przez admina strony(bloga) możesz po tygodniu postawić nowego na tym samym adresie, nie tracąc linków. Oczywiście są sytuacje że znika cała platforma, jak ostatnio wordpressy.pl czy kiedyś kom.pl i cała praca z zapleczem idzie pi*du

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności